2777
2789

امروز همکارم از آجیل خریدنش گفت منم پول ندارم بخرم اینقدر عصر گریه کردم مردم!! بخدا اصلا شکمو نبودم و نیستم ولی انگار خیلی احساساتی شدم حالم از این ضعفم بهم میخوره ولی دست خودم نیست

وای بمیرم برات چون حامله ای اینطوره خیلی بده 

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه! آدم چرا اینقدر بچه میشه؟! والا من بچگیامم برای خوراکی گریه نکردم کلا صبورم حالا هی یادم میوفته میگفت بادوم زمینی کچاپ یه قطره میریزه پسته باز یه قطره !!! خدا چیکار میکنه با زنا تو بارداری

وایییی عزیزم بمیرم برات

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

اره بعضی ها دراین حد احمقن..انقد بدم میاد مثل ندیده ها همش از خوردنشون میگن چی خریدیم چی خوردیم..انگار هیچ کس دیگه هیچ نمیخوره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

منم سرچلوگوشت خیلی گریه کردم نشد بخورم بارداری پایان یافت هنو یادم میاد گریه میکنم همین الانم اشکم‌دراومد 🙁 سعی کن هررررجور شده یکم تهیه کنی بخوری مث من نشی بعد دوسال هنو اذیت میشم

همسرم دلیل من است. 💜🌱