2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی خدایا دوست من ۶۰،۷۰ هزار آورده دقیق بهم نگفت از ترازش حدس زدم اما همین حدوده بیشتر نباشه کمتر ن ...

اهمیت نده

یکی دیگه استفادشو میبره کیفشو میبره

تو با فکر کردن به این چیزا در نهایت وقت درس خوندنتو از دست میدی ، چند تار سفید یادگاری هم برات می مونه🤦🏼‍♀️

بسپر به خدا

رشتش تجربی بود عوض کرد اومد انسانی که بهتر بشه بدددددتر شد ۲ سال کنکور تجربی داد امسال انسانی

اصلا تو این کشور نمیشه رو چیزی برنامه ریزی کرد

من خیلیارو میشناسم تجربی بودن اومدن انسانی صرفا بخاطر اینکه قبولی تو فرهنگیان آسون‌تره رقابت کمتره ظرفیت بالاتر

امسالم که اینطور شد

کدوم منطقه ای پیراهارو میاری راحت دوس نداری؟

منطقه 1 بعد فرهنگیان زدم اونارو  اگه مصاحبه  رد شم میرم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
من دیدم ک میگم ب چشم خودم کارنامه ها رو دیدم بی اطلاع هیچوقت درمورد چیزی حرف نمیزنم شما قبول نشدی ...

عزیزم ما نزدیکمون داریم با چشم خودم دیدم یه دانشگاه دیگه قبول شده بود یه ترم درس خوند بعد رفت فرهنگیان عزیزم سهمیه بیشتر از اینا اثر داره😁

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن