2777
2789
عنوان

چندوقت یبار میرید خونه مامانتون؟

580 بازدید | 68 پست

سلام سلام

میخواستم بپرسم چندوقت یبار میرید خونه مامانتون اونم تو این شرایط کرونا؟

من تقریبا یک ماهه نرفتم قبلا هم هفته ای یبار میرفتم مامانمم تنهاست پدرم فوت شده از ده روز پیشم مریض شدم الان خوب شدم نسبتا و مطمئن نیستم کرونا بود یا سرماخوردگی چون حس بویایی چشاییم رفت ولی نرفتم تست بدم حالا دلم تنگ شده با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم ولی خونشون زیاد نمیرم 

میترسم برم خونه مامانم تو بدنم باشه مامانمم بگیره

شوهرمم تو این شرایط نمیزاره خودم برم و میگه فقط خودم ببرم و ازشم پرسیدم میگه بهتره نری و  احتیاط کنی😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته یکبار

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هممش

ماهی 5 روز خونه خودمم😞

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

ازاول ک خواستم ازدواج کنم خیلی ب این دقت کردم ک نزدیک مامانم اینا باشم و تو یه شهر باشیم حتما چون مامانم خیلی از مامان بابای خودش دوره و زیاد دلتنگ میشد همیشه خداروشکر چنتا کوچه فاصلمونه زود ب زود میرم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

مامانتون تنها زندگی میکنن؟ 

اگه الان خوب شدی وعلائمی نداری برو پیشش، گناه داره بنده خدا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه