2789

خانوما من هر ماه سر موعد یاهم یه روز فقط اینور اونور پریود میشدم،الان این ماه ۵،۶روز زودتر پریود شدم،ماه ششم اقداممه،شنیدم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بده،شما چی فک میکنین؟

امکان داره اون ماهی که جلو انداختی ماه بعدش حامله بشی؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

پریودمم این ماه شدیده نمیدونم چرا

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جلو عقب شدن یعنی بدن داره اماده میشه انشالا ماه بعد بارداری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم اين اتفاق برام افتاده ولى دكترم گفت چيز مهمى نيست 🤷🏻‍♀️

آخه اولین باره

جلو عقب شدن یعنی بدن داره اماده میشه انشالا ماه بعد بارداری

واقعا؟کاش حرفتون حقیقت داشته باشه،این دکترا الان همه چیو نفی میکنن آدم نا امید میشه

فکر نکنم ربطی داشته باشه😕

نمیدونم منم شنیدم از اطرافیان اومدم ببینم راسته یا نه

واقعا؟کاش حرفتون حقیقت داشته باشه،این دکترا الان همه چیو نفی میکنن آدم نا امید میشه

من اینجور شنیدم ودیدم تو اطرافم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من خودم ۵۰ روز ۴۰ روز یه بار پریود میشدم گاهی پیش میومد دو ماه پریود نشدم البته من مشکل داشتم 

دیر پریود شدنو نشنیدم،زود شدنو میگن یعنی آمادگی برای بارداری،دیر شدن معمولا نشونه تنبلی تخمدان هس

من اینجور شنیدم ودیدم تو اطرافم

انشالله خدا از دهنت بشنوه

دیر پریود شدنو نشنیدم،زود شدنو میگن یعنی آمادگی برای بارداری،دیر شدن معمولا نشونه تنبلی تخمدان هس

آره تنبلی داشتم و اتفاقا همون لحضه که فکر نمی کردم میگفتم حتما باز عقب انداختم تستم مثبت شد اصلا باور نمیکردم انشالله تو هم به زودی باردار میشی توکلت به خدا باشه😊

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
آره تنبلی داشتم و اتفاقا همون لحضه که فکر نمی کردم میگفتم حتما باز عقب انداختم تستم مثبت شد اصلا باو ...

خداروشکر،ممنون عزیزم برام دعا کن