2777
2789
عنوان

کرونا

80 بازدید | 14 پست

سلام تا چند روز بعد از تماس با بیمار کرونایی علایمتون نشون داد خواهرم هفته پیش پیشم بود الان آزمایشش مثبت شده منم سی چهارهفته باردارم الان خیلی می ترسم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس. فقط خودتو تقویت کن. 

همش احساس می‌کنم دارم گلو درد میشم یه نوربیون رفتم زدم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
عزیزم نگران اصلا نباش سه ماه اول یخورده خطرناکه ماه های بالاتر اصلا ترس نداره دوست خودم توی هشت م ...

هنوز نمی‌دونم گرفتم یا نه الان یک هفته از روزی که دیدمش میگذره همش منتظر علایمم و تسبیح به دست 

استرس نداشته باش انشاللله چیزی نیست  مایعات گرم بخور..به تغذیه خودت برس و خودت خسته نکن

انشالله که نگیرم بارداری سختیو گذروندم این دیگه اضافه نشه 

من الان کرونا دارم ولی بدون علائم

یعنی حتی گلو درد و سرفه م نداری 

نه هیچی بویاییم هم هیچیش نیست

خدا کنه بخیر بگذره منم نگیرم بارداری سختیو گذروندم پلاکت خونم پایینه هر روز تزریق می‌کنم خدا بهم رحم کنه به خواهرم دلداری میدم که نه بابا انشالله چیزی نمیشم ولی خودم مثل چی ترسیدم 

خدا کنه بخیر بگذره منم نگیرم بارداری سختیو گذروندم پلاکت خونم پایینه هر روز تزریق می‌کنم خدا بهم رحم ...

نه نترس این کرونا همون سیاسته تمام اونایی که اوضاشون وخیم میشه از ترسشونه من همونروز که بهم گفتن مثبتی خونه بابام اینا بودم دخترمم یکسال ونیمشه از خودم دور نکردم به هیچکسم نگفتم هیچکس دیگه هم درگیر نشد شوهرمم کلا پیشمه کنار هم هم میخوابیم اونم چندبار تست زده منفی بوده ولی نگفته بهشون خانومم هم مثبته😆ولی درکل توخونه خودمون رو قرنطینه کردیم 

به دنیای ماخوش آمدید 🤗اینجا دنیای ماست🦎
نه نترس این کرونا همون سیاسته تمام اونایی که اوضاشون وخیم میشه از ترسشونه من همونروز که بهم گفتن مثب ...

انشالله از مام کسی درگیر نمیشه