من تاپیکای قبلتو هم دیدم همش گیرهای سه پیچ وبیخود دادی مثلا یکیش گفتی شوهرم مادرشو برده ختم خوب ببره مگه قراره نفس بکشه بهرشما بگه یا نامزدم عصبانی میشه عزیزم این که طرز زنذگی کردن نیست قرار نیست مرد هر کاری میکنه اول بشما بگه خوبربه خونوادش میرسه به خواهرش چیزی میگه شاید لزومی نمیبینه شما در جریان باشی شاید موضوعی خوندادگی خودش باشه ماهم خیلی موارد هست به من نمیگه حتی میپزسم کجا بودی یا چرا ناراحتی میگه هیچی ولی میدونم یه موضوعی هست باید تا اونجا که نیاز هست بدونی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کاش شرایط منو میدونستی و بعد این حرفا رو می گفتی.... شوهر شما هم اگر به تو توجه نکنه و در عوض ...
یعنی اصلابه شما نمیرسه هیچی، فقط در اختیار خونوادشه اگه اینطوریه حق با شماست ولی نه اگه میره بهشون سر میزنه، اگه کاری، مشکلی داشته باشن رسیدگی میکنه حق با اونه من خودم مثلا خونوادش مشکلی دارن میره باهاشون کمک میکنه یا خونواده من مثلا تازگی یه مشکلی برای پدرم پیش اومد چند روز مرخصی گرفته همش دادگاه و کلانتری و آگاهی دنبال کار پدرمه در حالی که برادرام نمیرن دنبال کارش من اینطوری خیلی هم دوسش دارم چون به دو طرف میرسه نه یکی
نه ولی در حال اقدامم رفتم دکتر همین هفته پیش عاشق بچم میخام با اون سرگرم بشم ، منم دقیق یساله ک عروسی کردیم ، ببین خودتو مشغول ب کارای خودت کن اهنگ گوش کن ، بیرون برو مثلا یه کلاسی چیزی برو من ک همه کلاسا راهش برام بسته بود رانندگی دارم ثبت نام میکنم ، اصلن باهاش همه حرفات نزن بزن ولی ن همشو ، دورشو نگیر بهش برس از نظر غذا مرتب بودن خونه ولی دورشو نگیر ، من مثلا همیشه بدون اون غذا نمیخورم ولی الان بفکر سلامتی خودمم بهش تنهایی غذا میدم قبلنا بدون من میخورد حالا میبینه خیلیم وابستش نیستم بدون من پای سفره نمیره ، اصلنم برام مهم نیس ک با خانوادش وقت میگذرونه یا بحرف اونا گوش میده ، همیشه برا خرید تند تند همراش میرفتم عین اویزونا ولی الان نه هروقت میلم باشه میرم لیست میدم دستش ، کوچکترین چیزی ک میخاستم بخرم ازش نظگر میخاستم ولی الان بعضی وقتا نظر میخام بعضی وقتا هم نه خودش برمیگرده میگه خب چی خریدی بیار ببینم خوبه یا ن منم اصلن خودمو مشتاق نشون برا نظر اون نمیدم و ... وای خیلی حرفیدم امیدوارم ب کارت بیاد