2777
2789

الان دو سه روزه رو کمرم نمیتونم بخوابم 

زیرشکمم شدید درد میگیره انگار سفته

به پهلوی چپم میخوابم پهلوی راستم درد میگیره

به پهلوی راست میخوابم پهلوی چپم درد میگیره

چرا اینجوریه ؟

من چیکار کنم 

کلافه شدم

اسید معده هم داره منو میکشه

توروخدا تجربه ای دارین کمکم کنین

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم ولی هیچکاری نمیشد کرد فقط باید مدارا کنی، از اسید معده که نگو داغون شوم شبا نمیتونستم بخوا ...

🤕🤕🤕☹️

چی بگم. بنقدر درد تو بارداری میاد سراغ آدم که دردای اول یادت میره. دکتر خواهرم بهش گفته بود اکه تو بارداری صبح بیدار شدی دیدی دوتا شاخ روسرت دراومده تعجب نکن. ینی خیلی بدن آدم تو بارداری بهم میریزه

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
چی بگم. بنقدر درد تو بارداری میاد سراغ آدم که دردای اول یادت میره. دکتر خواهرم بهش گفته بود اکه تو ب ...

😂😂 اره دقیقا 

من خیلی حالم خوش بود قبل بارداری

همه میگفتن فلان چیو بخوریم معدمون درد میگره

من اصلا درکشون نمیکردم

نهههه تا اخر😭😭😂😂

انقدر اذیت میشدم واسه تاریخ زایمانم رفته بودم دکتر با دکتر چونه میزدم که زودتر عملم کنه🥴سر بچه اولم کمتر بود دومی خیلی بیشتر.دو ماه آخر هم شکمم سنگینی میکرد نمیتونستم زیاد سر پا وایسم

عزيزم از ماه چهارم بدنت عادت ميكنه سرتو گرم كن چيزايي كه واسه معده خوب نيست نخور

خیلی رعایت میکنم 

وعده هامو کم حجم کردم

ولی جدیدا هر چیزی معدمو اذیت میکنه

انقدر اذیت میشدم واسه تاریخ زایمانم رفته بودم دکتر با دکتر چونه میزدم که زودتر عملم کنه🥴سر بچه اولم ...

وای واس من ک دوقلوعه. فک کنم بترکم