2777
2789
عنوان

دلم گرفته😭😭

164 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

دلم بدجور گرفته

چند روزه که سرما خوردم شدیییییید اونوقت مادرم حتی یه بشقاب سوپ برام نیاورده

یا غذای سرخ‌کردنی میذاره

خونمون نزدیک خونه‌ی مادرمه

خودم از سرماخوردگی شدید توان بلند شدن ندارم اما انگار نه انگار

همسرم هم کارش زیاده شب ها میاد خونه بهم میرسه

اما شما بگید این انتطار من از مادرم بیخوده؟؟؟ 

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

بچه ها قرآن یس الرحمن دعای توسل نادعلی حق شناس زیارت عاشورا صلوات برای نذر خودتون یا برای امواتتون انجام میدم با نصف قیمت خیلی پول نیازم برای زندگیم بخدا همش و صحیح و با دقت میخونم دعاتون میکنم 

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه می شه؟ 

مامانا اتفاقی برات بیفته هرجا که باشن خودشون رو می رسونن... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
کروناعه؟(بابا پنجعلی) دور از جون

نه خوشبختانه

سرماخوردگی

اما من کلا دیر به دیر سرما میخورم ولی وقتی هم که سرما بخورم ۱۰ روز افقی میشم

منم ویار شدید داشتم تا دوهفته پیش انقدر میاوردم بالا خون دماغ میشدم مادرشوهرم کلا ۵دیقه باهام فاصله داره تاالان که چهارماهمه نکرد یه کاسه اش بیاره یا بزنگه خونه حالمو بپرسه بیچاره مامانم بعضی وقتا میاد سرمیزنه بهم یا چیزی میاره نیم ساعت باهام فاصله داره

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
نه خوشبختانه سرماخوردگی اما من کلا دیر به دیر سرما میخورم ولی وقتی هم که سرما بخورم ۱۰ روز افقی می ...

مثل منی 

منم تازه یکم بهتر شدم 

دیشب خیلی حالم بد بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

من خواهرانه یه نصیحتی بهت کنم اون اینه میدونم مریضی سخت ولی از هیچکس توقع نداشته باش من هم مثل شما بودم خیلی دلم می گرفت به خدا خودم یا بچه هام که مریض میشیم میگم حالم بد بد هم که باشه وظیفه کارهام را خودم انجام بدم با همون حال پا میشم کارهام را میکنم توکل به خدا شما هم خوب میشی

مادرها گاهي انقدر فكرشون مشغوله ك فراموش ميكنن حتي ب فكر خودشون باشن 

نبايد توقع داشت 

اما خب اگه بهش بگي صددرصد برات درست ميكنه

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
برا ما که شده😭😭😭

ناراحت نباش عزیزم

من هروقت به مامانم دسترسی ندارم 

سوپ سفارش می دم 

اگه می خوای توهم سفارش بده برات بیارن 

برای خودت دمنوش آویشن درست کن 

مایعات هم زیاد بخور 

چقدر توقعت از مامانت زیاده! من هنوز مجردم تو خونه ام اینقدر توقع ندارم از مامانم تو ک شوهرم کردی!!!

اینکه وقتی سرماخوردی مادرت بجای کتلت، سوپ بذاره توقع زیادیه

از مجردی هم همینطور بود نه الان حالا مثلا یکی یدونم

مادرها گاهي انقدر فكرشون مشغوله ك فراموش ميكنن حتي ب فكر خودشون باشن  نبايد توقع داشت& ...

بخدا گفتم

گفت غدا با غدا چه فرقی داره😁