2777
2789
عنوان

دارم میرم دکتربیاین همه تون😔😭🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 36 پست
استرس اون آمینوبیشترازهمه چیزعذابم میده انقدرکه شنیدم بعدآمینوبچه شون روازدست دادن😭

وااا کی بچه شو از دست داده ریسک سقط توی امنیو ۱ درصده ..... زنداداش منم امنیو شد ..من باهاش رفته بودم کلی خانومای دیگه هم از شهرستان اومده بودن ..خیلی عادی بودن بعد امنیو میومدن بیرون میرفتن خونشون ..زندادش منم نصف روز استراحت کرد برای بعدش هم یه قرص دکتر داد برای محکم کاری ک یوقت لک نبینه

نگران نباش درکت میکنم منم غربالگری مشکوک بود فرستاد آمینوسنتز 1ماه طول کشید جواب بدن تو این ی ماه فق ...

درکت میکنم به خدااسترس داره خفم میکنه خداروشکربچت سالمه🙏❤️

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا کی بچه شو از دست داده ریسک سقط توی امنیو ۱ درصده ..... زنداداش منم امنیو شد ..من باهاش رفته بود ...

من کلی توگوگل سرچ کردم پیج اکثردکترارفتم تونی نی سایت خیلی تاپیک درموردش خوندم که خیلیامتاسفانه بچه شون روبعدآمینوازدست دادن به خاطرپارگی کیسه آب یاایست قلبی جنین که بعدآمینواتفاق افتاده😔

عزیزم به خودت استرس وارد نکن  ایشالله به بدون هیچ مشکلی بارداری میگذره نی نی سالم و خوشگلتو &nb ...

ان شاالله🙏یعنی میبینم این روزا رو😭😭😭

من کلی توگوگل سرچ کردم پیج اکثردکترارفتم تونی نی سایت خیلی تاپیک درموردش خوندم که خیلیامتاسفانه بچه ...

اشتباه میکنی عزیزم... همینجا تاپیک بزن بپرس چن نفر از خانومایی ک امنیو شدن بچشون از دست دادن

بله شکرخداجواب سلفری خوب اومد😍

وای چرا دکترا اینقد استرس میندازن به جون آدم

برای خواهر و خواهرشوهر منم اول گفتن مشکل داره، بعد کلی هزینه و استرس گفتن سالمه

عزیزم من هاشیموتو دارم ، میخوام اقدام کنم برا بارداری ، شما بارداریت خوب بود؟ اذیت نشدی؟ مصرف دارو توی بارداری چطوریه

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
وای چرا دکترا اینقد استرس میندازن به جون آدم برای خواهر و خواهرشوهر منم اول گفتن مشکل داره، بعد کلی ...

نمیدونم والاانگاراسترس دادنودوست دارن😞تاجواب سلفری بیادبه قرآن قسم روزی هزاربارمردم وزنده شدم😔درموردهاشمیتوببین چون بیماری خودایمنی محسوب میشه بارداریت هم سخته هم پرخطرتاسه ماهگی مدام خطرسقط داری بعداونم خطرزایمان زودرس،من روزی یه دونه فقط قرص لووتیروکسین میخورم هرماه هم آزمایش دادم تاالان خداروشکرمشکلی نبوده ولی خطرسقط وزایمان زودرس روهمیشه داشتم والانم که ۳۱هفته ام هنوزم خطرزایمان زودرس دارم

نمیدونم والاانگاراسترس دادنودوست دارن😞تاجواب سلفری بیادبه قرآن قسم روزی هزاربارمردم وزنده شدم😔درمو ...

وای چه بد

من یه بار سقط کردم بخاطر ایست قلبی جنین، نمیدونستم‌هاشیموتو دارم

دیگه کشش ندارم‌ دوباره تجربه اش کنم،خیلی سخت بود برام

پس باید حسابی مواظب باشم تو بارداری

الان یه هفته اس که یک روز در میون ، نصف قرص لووتیروکسین میخورم، دکتر گفته یه ماه بخور بعد ازمایش بده اگه مشکلی نداشتی اقدام کن

مرسی عزیزم از صحبتات و کمکت

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺