2777
2789

ببخشید تاپیک قبلی گوشیم هنگ کرد الان میزارم 

الان عکسمیزارم یه تاپیک چند دقهپیش زدم هیچکس اگزماش اینجور نبود میخام ببینم شاید اگزما نیس 4 دکتر رفتم جواب نداد به نظرتون برم طب سنتی؟

عزیزم من تقریبا ۱۵ ساله درگیرم خوب نمیشه بجز رعایت کردن خودت یعنی کلاااااااااا به مواد شوینده نخوره آبرسان بزنی 

من دوهفتس به پشت دستمم رسیده دوتا پماد دکتر بهم داده انگاری بهتر شدم 

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طب اسلامی صد در صد درمان داره 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

پوستت نازک کرده من بدتر بودم تمام پوست دستم می اومد روغن نارگیل زدم خوب شد ولی اصلا دستت با مایع اینا نزن فقط صابون بچه برای شستن صبرکن یه مطلب دارم برات میفرستم

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

درمان پوسته پوسته شدن انگشتان دست

1. خیس کردن نوک انگشتان با آب گرم:

هر روز به مدت 10 دقیقه انگشت هایتان را در آب گرم خیس کنید. در این روش 2 مزیت وجود دارد، اول اینکه پوست اطراف انگشتان شما نرم میشود و دوم اینکه پوسته های انگشتانتان شروع به ریختن میکند.

برای گرفتن نتایج بهتر، مقداری عسل و آب لیمو را با آب گرم مخلوط کنید. و دستهایتان را درون آن خیس کنید و بعد دست هایتان را با استفاده از یک پد خشک کنید و بعد، از یک مرطوب کننده با کیفیت یا روغن ویتامین e استفاده کنید.همچنین می توانید روغن زیتون را نیز جایگزین کنید.

2. خیار مفید پوسته شدن انگشتان دست:

خیار نیز میتواند برای درمان نوک انگشتان مناسب باشد. کمک میکند تا پوستتان را تازه ، مرطوب و صاف نگه دارید.یک عدد خیار تازه را در قطعات ضخیم برش دهید و به آرامی روی انگشتان ماساژ دهید تا زمانی که آب آن جذب پوست شود.و همچنین میتوانید خیار را به مدت 30 دقیقه روی قسمت آسیب دیده پوست قرار دهید و سپس با آب ولرم شستشو دهید این درمان را بار ها در طول روز تکرار کنید.

3. جو برای درمان پوسته شدن انگشتان دست:

یک مشت پودر جو را در یک کاسه بزرگ آب گرم مخلوط کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه انگشتانتان را در آن خیس کنید و سپس با آب سیتشو دهید و با یک پد یا حوله نرم پنبه ای به آرامی خشک کنید. سپس از یک مرطوب کننده ملایم استفاده کنید. این درمان را هر شب قبل از خوابیدن تکرار کنید.

4. کمک روغن نارگیل به رفع پوسته شدن انگشتان دست:

روغن نارگیل یکی از فوق العاده ترین درمان ها ی خانگی برای مشکلات پوستی به خصوص پوسته پوسته شدن پوست میباشد.پوست شما را مرطوب میکند و باعث نرم ماندن آن میشود.

روغن نارگیل حاوی اسید های چرب متوسطی است که اجازه میدهند که به سرعت به پوست نفوذ کنند بنابر این خشکی، خارش ، و پوسته شدن را از بین میبرد .بعلاوه ، خواص ضد قارچ و ضد باکتری آن در برابر عفونت ها محافظت میکند.به سادگی روغن نارگیل را روی انگشتان آسیب دیده اعمال کنید و در طول روز چندین بار تکرار کنید.

چرب کردن دست برای درمان پوسته شدن انگشتان دست

5. رفع پوسته شدن انگشتان دست با شیر:

شیر یک درمان لوکس برای پوسته پوسته شدن نوک انگشتنان شما است.قبل از رفتن به رختخواب یک لیوان شیر گرم با مقداری عسل بنوشید.این کار به آرام شدن و بهتر خوابیدن شما کمک میکند ، همچنین در درمان خشکی پوست نیز تاثیر گذار است. شما از شیر میتوانید به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی پوست نیز استفاده کنید و آن را به صورت مستقیم روی انگشتان خود اعمال کنید.

گزینه دیگر این است که انگشتان خود را به مدت 10 دقیقه در شیر گرم قرار دهید و بعد با آب بشویید و در آخر از یک مرطوب کننده یا روغن ویتامین E استفاده کنید.

تاثیرات شی و عسل روی درمان پوسته شدن انگشتان دست

6. آلوئه ورا مناسب برای درمان پوسته شدن انگشتان دست:

آلوئه ورا دارای خواص خنک کننده و تسکین دهنده است که به درمان خشکی ، تورم و تحریک نوک انگشتان کمک میکند. همچنین میتواند پوست را از انواع عفونت محافظت کند.ژل آلوئه ورا را از برگ آن خارج کنید و چندین بار در روز روی انگشت آسیب دیده اعمال کنید.همچنین میتوانید هر روز 2 قاشق غذا خوری آب آلوئه ورا بنوشید.

نکته:زنان باردار و شیر ده باید از خوردن آن اجتناب کنند.

7. برطرف کردن پوسته شدن انگشتان دست با روغن زیتون:

نصف فنجان روغن زیتون را روی گاز یا درون مایکروویو گرم کنید سپس آنرا درون یک کاسه ریخته و سه قطره اسانس اسطوخودوس به آن بیفزایید و سپس انگشتان دستتان را به مدت 10 دقیقه در آن بخیسانید.بعد دست هایتان را با آب ولرم شستشو دهید. و در آخر از مرطوب کننده استفاده کنید.

8. عسل مفید برای پوسته شدن انگشتان دست:

مقدار کمی عسل خالص را روی پوست آسیب دیده خود بمالید. بعد از 10 تا 20 دقیقه با آب ولرم شستشو دهید.

یکی دیگر از گزینه ها این است که مخلوطی از روغن زیتون و عسل تهیه کنید و هر روز روی انگشتان خود اعمال کنید تا پوستتان رانرم و لطیف کنید و یا می توانید دو قاشق غذاخوری پودر چوب صندل را با دو یا سه قاشق چای خوری گلاب و مقداری عسل ترکیب کنید و روی پوست آسیب دیده اعمال کنید و بعد از 20 دقیقه با آب گرم و یک صابون ملایم شستشو دهید

9. رفع پوسته شدن انگشتان دست با آب نعناع:

آب تعدادی برگ نعناع تازه را بگیرید ؛ قبل از رفتن به رختخواب، این آب را به پوست آسیب دیده اعمال کنید و اجازه دهید که تا صبح باقی بماند و صبح روز بعد،پوستتان را با آب ولرم شستشو دهید.

10. نحوه درمان پوسته شدن انگشتان دست با موز:

یک عدد موز رسیده را له کنید و با کمی خامه ترش یا سرشیر و مقداری شکر و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کنید. ( به جای موز، از آووکادو نیز می توان استفاده کرد).این ترکیب را روی پوست خود اعمال کنید و بعد از حداقل 30 دقیقه ، بشویید و خشک کنید در نهایت از یک مرطوب کننده استفاده کنید.این درمان را چندین رئز تکرار کنید.

👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿

نکات اضافی برای پیشگیری و درمان سریعتر پوسته شدن انگشتان دست :

برای حفاظت از پوست خود و هیدراته نگهداشتن آن ،آب زیادی در طول روز بنوشید.

بعد از هر شستشو از یک مرطوب کننده، لوسیون دست ، یا فقط روغن ویتامین E استفاده کنید.

دستهایتان را به دفعات نشویید.

با پوشیدن دستکش های لاستیکی و یا پنبه ای در هنگام ظرف شستن و یا در معرض هوای سرد قرار گرفتن ، از دست های خود محافظت کنید.

پوست خشک و خشن اغلب بعلت کمبود ویتامین A می باشد. پس غذاهایی که غنی از ویتامین A می باشند را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

طب سنتی افلاطون اگزمای دخترم رو درمان کرد شمارشون 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای پسوریازیس که سالها بود مشگل داشتم به لطف خدا کترلشم کنم جواب عالی گرفتم کسایی که چربی کبد بایک دوره استفاده کردن چربی کبدبرطرف شدم برای ..بواسیر کیست سینه... تیرگی بدن.تنبلی تخمدان... اگزما پسوریازیس.. قارچ پوستی...  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886