2777
2789
عنوان

پزشکی سپاه

1425 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

کسی هست پزشکی سپاه دعوت ب مصاحبه شده باشه؟

چ شرایطی لازمه؟

کسی اطلاع داره 

ممنون میشم

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋

تو رو خدا لطفا گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5161740/کسانی-که-از-سیکل-قاعدگی-وبارداری-سر-در-میارین-بیان

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیردونم لابد تو سایت میزنه امروز صب نوشته بود که انتخاب رشته شرایط خاص جواباشون اومدن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
مگه دختر‌ میشه دعوت شه؟

اره 

بیمارستان بقیه الله خیلی از پزشکای زنش پزشک سپاهن

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
مگه دختر‌ میشه دعوت شه؟

بله دانشگاه بقیه الله 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
پسر عمه ی من رفت بقیه الله مصاحبه رد شد ولی ارتش قبول شد .اعتقادی سلامت بدن مثلا اضافه وزن نباشن و.. ...

خداروشکر وزنش کاملا نرمال هست ب قول خودش اونجایی ک باید باشه ن لاغر ن چاق 

سلامت بدنی هم خوبه 

موفق باشن

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋