2777
2789
عنوان

کیک پختم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 26 پست
اره ببین تو پلاستیک نزار  همیشه بزار تو ظرف در دار درش رو ببند

مرسی عزیزم باشه از این ب بعد میذارم

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

یه ساعت بیرون باشه کافیه بعدم اولش درشو نزار بدون در بزار یخچال چند ساعت خودشو بگیره

البته اگه رعایت کردی بازم خیس شد به خاطر اینه که مواد مایع کیکت زیاد ممکنه باشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ساعت بیرون باشه کافیه بعدم اولش درشو نزار بدون در بزار یخچال چند ساعت خودشو بگیره البته اگه رعای ...

🤔🤔🤔نمیدونم اخه یک دستوری بود درست کردم خودم تجربه ندارم زیاد

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
چند ساعت بیرون باشه ک خوب سرد بشه؟ 

تو دمای اتاق نیم ساعت چهل دقیقه خوبه. بعدش ی کیسه فریزرو میتونی باز کنی بکشی روش و گوشه هاشو بکشی زیر ظرف کیکت، ینی خیلی خفه نباشه . اگه برش هم زدی کیکتو تو ظرف غذای دربسته نگهدار تا خشک نشه

کیکای خامه ای هم نیازی به پوشوندن ندارن تو یخچال و باید زود مصرف شن

تو دمای اتاق نیم ساعت چهل دقیقه خوبه. بعدش ی کیسه فریزرو میتونی باز کنی بکشی روش و گوشه هاشو بکشی زی ...

میشه حالا ک تجربه ات زیاده.دستور کیک شکلاتی بهم بدی؟😁

مرسی عزیزم باشه از این ب بعد میذارم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
باشه عزیزم بمون تا بنویسم

این دستور کیک ی خوبی داره هر طعمی بخوای میتونی درستش کنی. دستورپخت میشه گفت از خودمه و همه عاشقشن با طعمای مختلفش

آرد قنادی300گرم شکر200گرم ماست150گرم روغن مایع175گرم تخم مرغ3عدد بکینگ پودر1 قاشق سوپخوری گلاب دوقاشق سوپخوری زعفران دمکرده دوقاشق سوپخوری این میشه کیک یزدی. اگه بجای ایندوتا ی قاشق وانیل بزنی ی طعم دیگه میده اگه دوقاشق سوپخوری پودر کاکائو بزنی میشه شکلاتی. حالا دستور تهیه اش. تخم مرغ شکر روغن و ماستو گلابو با همزن دستی بزن تا کرم رنگ بشه بعد مواد خشک ینی آرد بکینگ پودر وانیل یا پودرکاکائو رو توظرف دیگه ای مخلوط کن و الک کن و تو چند مرحله به مائع کیک اضافه کن پنج دقیق هم بزن . بعد بریز داخل قالب چرب کاغذ روغنی دار و تو فر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه حرارت بالا و پایین بپز برا 30 دقیقه آخراش چنگال بزن داخلش اگه خام بود ی کوچولو دیگه بپزش.

همه فوتو فنهاشم گفتماااا بقدری پوک و نرم و خوشمزس که هرکی خورده دستورشو گرفته ازم😄😄😄😄😄😄😄😄

این دستور کیک ی خوبی داره هر طعمی بخوای میتونی درستش کنی. دستورپخت میشه گفت از خودمه و همه عاشقشن با ...

مرسی عزیزم ازت ممنونم حتما باید درستش کنم😁😁بقیه بخورن زخمی بشن