2777
2789
عنوان

شیمی درمانی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7797 بازدید | 55 پست
انشالله ک خدا بچه سالم میده بهتون نگران نباش بسپر ب خدا. اگ صلاح باشه میده. استرس هم خوب نیس تو دورا ...

توکل به خدا

برای من فقط باید معجزه بشه

برام دعا کن

ممنونم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چه مدت از شیمی درمانی همسرش گذشته بود؟ بعد از چند سال بچه دار شد؟

دقیق نمیدونم بعد از شیمی درمانی وبهترشدن حالش ازدواج کرد و خیلی زود زنش باردارشد و متاسفانه تا قبل از دنیا اومدن بچه شوهره باز سرطان برگشت و فوت شد

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5382567/نی-نی-یار-بیا?postId=164257162

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
همسر من 20 سال پیش شیمی درمانی کرد الان دو ساله که داریم اقدام میکنیم ولی هنوز باردار نشدم گفتم شا ...

من میشناسم الان یه پسر دارن بعد از ۷ سال شیمی دمانیش که گذشت دیر داد بهشون اما ماشالله خدا از اون معرکه هاش بهش داد روزی شما ایشالله

اینو یکی نوشته بود گفتم به دردتون میخوره 

استفاده همه دوستان شاید به دردتون بخوره:
یه تاپیک زدم شامل تجربیات شوشوم که موسسه ناباروری رویان بهش اهداء جنین پیشنهاد کرد ولی اون قبول نکرد و راههای مختلف درمانی رو شروع کرد و تو هر مرحله آزمایش اسپرم گرفت و نتایج رو با هم مقایسه کرد که به نتایج جالبی رسید تا اینکه پس از 5 سال تجربه راههای مختلف تونست آزمایش خودش رو طبیعی کنه (حتی تونست تعداد کل اسپرمهاش رو به 593 میلیون برسونه و یا اینکه تو مدت سه هفته تحرک اسپرم نوع a رو 8 برابر کنه) و من توی ماه رمضون باردار شدم.
آدرس :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=529160&PostID=20670558#20670558

یه تاپیک دیگه هم در مورد خواص کلرلا و اسپیرولینا زدم به آدرس :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=529225&PostID=20675184#20675184

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا