2777
2789

سلام . ما ۱ ساله ازدواج کردیم و توی ساختمون خانواده ی شوهرم مستاجریم . الان ۷ روزه که پدر همسرم فوت کرده . توی این ۷ روز من از خواهرشوهرا و مادرش و بچه هاشون کلی حرف و کنایه شنیدم... چیزی به خودشون نگفتم . اما دیشب به خاطر همین حرفاشون یه دعوای اساسی با شوهرم کردم ...

حالا اینا میخوان برای خیرات قورمه سبزی بپزن ، وقتی هم که من و همسرم غذای راحت تری رو بهشون پیشنهاد دادیم ، با تندی گفتن بابای خودمونه ، میخوایم غذای خوب بدیم ، زحمتشو هم خودمون میکشیم . (یعنی پیشنهاد ندید)

حالا امروز صبح به همسرم که سرکاره ، زنگ زدن که به خانمت بگو بیاد بالا کمکمون کنه ،ما سبزی گرفتیم !

من امسال سبزی قورمه ی خودمونو هم آماده گرفتم ، چون دستم به خاک حساسیت داره و میترکه و داغون میشه . نهایتا اگه مجبور باشم با دستکش در حد نیم کیلو فقط پاک میکنم ...

حالا نمیدونم چکار کنم . دلم نمیخواد دعوا بشه ، از طرفی بابت حرفاشون خیلی ناراحتم ، دلم نمیخواد برم و حرفشونو گوش کنم . چون همیشه از ما توقع دارن ...خسته شدم . چکار کنم به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت گف برو یا ب خودت واگذار کرد؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اینا به شوهرت توضیح میدادی آخرسرم میگفتی اگه از من کمکی میخوان خودشون بیان به من بگن‌مگه با من قهر هستن که پیغام میفرستن و میگفتم منم نمیرم 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

بگو همونطور که حق نظر دادن ندارم حق کمک کردن هم ندارم ، خیلی کمک کنم در حد پذیرایی جواب بده بابااا

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

خب بگو دستت ب خاك حساسيت داره

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

تو هم ب شوهرت بگو کار دیگه ای داشتین بگین خانومم بیاد واسه سبزی نمیتونه حساسیت داره دکتر گفته نباید دست بگیره

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی