2777
2789
عنوان

برخورد صحیح با توقعات بی جای خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر کارشون زشته که به شوهرت زنگ می زنند که به زنت که تو یه ساختمونیم!  بگو بیاد کمک!!!   بگو پس مگه قرار نبود زحمتش خودتون بکشین!!

استارتر از الان حرفت بزن وگرنه تا سال پدرشوهرت  هر روز اوضاعت همینه و اعصابت خرد می کنند!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

سلام.

از سبزیهای آماده خودتون بفرستین براشون و فاتحه بخونین برای پدر شوهرتون، اگر دوباره حرفی زدن بگین حساسیت دارین یا اگرصلاح دیدی و رفتی با دستکش همون مقداری که میتونین کمک کن پاک کن یا در شستن کمک کن یا تفت دادن.

فقط ذهنت درگیر نکن.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
وااا حالاازین دستکش جذبا دستت کن راحتم هست برو کمک

بحث کار کردن نیست  رفتارشون زشته!!  موقع نظر خواهی عروس به حساب نمیارن  موقع کار کردن یادش میافتن!!

اونم با احترام به طرف نمی گن!!   زنگ می زنند داداششون که به زنت بگو بیاد کمک!!  یعنی خیلی سختشونه به خود طرف زنگ بزنند!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
بعدا نیش میزنن ... کلا میخوان من دائم در حال کمک کردن باشم . یک روز در حد ۱ ساعت به مامانم سر زدم . ...

اینا مراسم میگیرن و شما تو جمعیت هستی بهدش تا دو هفته نرو خونه خانوادت چون ممنکنه خدا نکرده ناقل باشی خطرناکه برا مادر و پدرت

چرا راجع به غذا نظر دادی!؟ خب اشتباه کردی اگه دور از جون پدر یا مادر خودت رو بخوای براشون غذا بدی شما هم دوس داری تصمیم گیرنده خودت باشی، اول زندگی هستی این درس رو از طرف من نگهدار، با خانواده ی شوهر ، نه نظر بده نه نظر بخواه، نه سوال بپرس، نه سوالهاشونو جواب طولانی بده فقط با آره یا نه جواب بده. اگه میخوای ارامش داشته باشی

حالا به خاطر فوت پدرشوهرت کمک کن ولی من قبلا خیلی کمک میکردم ولی مادر شوهرم بازداشت سرم ميگفت کاری نیست منم بعد این حرف ديگه مثل قبل نشدم از چشمم افتاد 

1399/9/9 خبر آمد خبری در راه است