2777
2789
عنوان

آشپزی باشی ها بیایین لطفا...

86 بازدید | 6 پست

امروز میخوام لوبیا پلو با لوبیای چشم بلبلی و گوشت چرخکرده درست کنم.چطوری درست کنم خوشمزه بشه؟!!

پلیز هلپ میییی.‌...😊

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

گوشت چرخکرده ها تو گوله کن ......بزار لای برنج.....لوبیا ها رو هم اول بپز که خوب ابش بره موقع ابکش کردن با شوید خشک بهش اضافه کن......😛😛😛عچمزه میشه   

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

واای نه

دانشگاه ما یه بار اینو داد، کل دانشگاه غذا رو دست نزد و سینی ها رو تو کل محوطه یونی ردیف کردیم، یه بوی بدی میداد که حد نداره

دیگه تو کل اون 3 سال بعدی که اونجا بودم جرات نکرد درست کنه سلفمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای نه دانشگاه ما یه بار اینو داد، کل دانشگاه غذا رو دست نزد و سینی ها رو تو کل محوطه یونی ردیف کر ...

منم دانشگاه بودم و از خوشمزگیای غذای دانشگاه آگاهم عزیزدل!!!!

میخوام خونگی بپزم....

چون لوبیا چشم بلبلی خیلی میدوستم

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
منم دانشگاه بودم و از خوشمزگیای غذای دانشگاه آگاهم عزیزدل!!!! میخوام خونگی بپزم.... چون لوبیا چشم ...

بنظرم خیلی خیلی خوب لوبیا رو بشور و بعدش که پخت بازم آب کلی از روش رد کن، سلف ما لوبیا رو انگار نشسته بود خیلییی بوی بدی میداد

بنظرم خیلی خیلی خوب لوبیا رو بشور و بعدش که پخت بازم آب کلی از روش رد کن، سلف ما لوبیا رو انگار نشست ...

کدوم دانشگاه بودی؟