لازم نیست بگید چیه،فقط توی دلتون نیتشو کنید بعد بگید تا برای مستجاب شدنش آیت الکرسی بخونم!انشاءالله که مستجاب میشه حاجاتتون♥️
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما هم اگر حاجتی داری بجای دعا برای خودت برای دیگران دعا کنی هم اونا حاجت روا میشن همه به واسطه شادی دل اونا خودت حاجت روا میشی!
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خب مشکل کامنت هم همینه،وقتی بد برداشت بشه دیگه همون ایموجی معنی مسخره کردن پیدا میکنه!
شما هم برای حاجت روایی من دعا کنید