2777
2789
عنوان

بزرگترین حاجتتون چیه؟

331 بازدید | 45 پست

لازم نیست بگید چیه،فقط توی دلتون نیتشو کنید بعد بگید تا برای مستجاب شدنش آیت الکرسی بخونم!ان‌شاءالله که مستجاب میشه حاجاتتون⁦♥️⁩

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها خواهرهاي مهربون شمام جا خانواده من من غريبم تو غربتم تك و تنهام دختر جووون هيچ كس از مشكلاتم خبر نداره امروز صبح با يك شخصي از ارگان مهمي قرار دارم دعا كنيد همه چي عالى پيششش بره زندگي من بعد از خدا به جواب كارمندهاي اون اداره وصله شمارو به غريبي امام رضا قسم ميدم دعام كنيد ٢ تا مرحله اش كه يكيش امروز صبح عالي عالي پيش بره

خدا خودش گفته به آدميزاد بيشتر از حد تحملش سختي نمبده مگه نه؟ من نميكشم اگه نشششه من نميكككككشم اگههه نشششه يا خدا منو ببره پيش خودش يا به بهترين شكل تموم بشه يك دختر جوون بي سرپناه ميگه چقدر تحمل داره

الهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم ((اگه مبحث مورده علاقتون نيست گزارش نزنين تنها جايي كه واسه درد و دل ميام و از بي كسيو تنهايي نجات پيدا ميكنم همين جاست بترسين از آه دل دختر غريب و بي پشتو پناه. )) نميدونم كاربري قبليم كه همش التماس دعا و درد دلام بود چرا تركيد تنها جا امني كه ميتونم درد و دل كنم تقاضا دعا كنم سرپناهمو نگيرين باور كنيد دل شكستن گناهه

من😔

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊