2777
2789
عنوان

سرماخوردگی یاکرونا

206 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها.اگه یه نفر گلودرد شدید داشته باشه و بره دکتر بهش دارو بده و بگه اگه تافردا بهترنشدی برو آزمایش بده .ولی اون شخص بهتربشه ازفرداش وتاالان که چندروز گذشته بهترهم شده فقط علائمش هم گلودرد و گرفتگی صداباشه یعنی سرماخوردگی بوده؟

خب بره ازمایش بده تاخیالتون راحت بشه ...همسر من اینطوری بود بعد چند روز حس بویایی چشایی و از دست داد همه ازمایشارم انجام داد کلی هزینه کرد اما دکترا گفتن تو ازمایش نزده خییییلی خفیف بوده اما الان تو یه اتاق دیگه قرنطینست

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله سرماخوردگیه

راستش داداشم گلودرد گرفته بود شدید بعد ما ترسیدیم چون هممون باهاش برخورد داشتیم ولی خب علائم دیگه هم نداشت .الان هم بهتره سه چهارروز گذشته .مامانم آلرژی داره شدید .همش میترسیدم نکنه کرونا باشه .خیلی غمگینم بغض دارم شدید 

خب بره ازمایش بده تاخیالتون راحت بشه ...همسر من اینطوری بود بعد چند روز حس بویایی چشایی و از دست داد ...

دکتر گفت اگه تافرداش بهترنشد آزمایش بده .که حداروشکر بهترشد .واسه همین ترسیدیم 

راستش داداشم گلودرد گرفته بود شدید بعد ما ترسیدیم چون هممون باهاش برخورد داشتیم ولی خب علائم دیگه هم ...

عزیزم یه اتاق جدا برا برادرتون در نظر بگیرین ولی خداروشکر خوب شده احتمالا سرماخورده بوده 

عزیزم یه اتاق جدا برا برادرتون در نظر بگیرین ولی خداروشکر خوب شده احتمالا سرماخورده بوده 

آخه حالش اصلا بدنشد.حتی دکترگفت که سرماخوردگیه احتمالا.وداروخورد و خوابید رفت سرکار.روزبه روزم بهترشد .