2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوهر من اصلا ِز خون نگرفتن  ازش آزمایش بینی و حلق گرفتن‌که بعد دو روز جواب اومد و مثبت بود

عزیزم چرا ازمایش خون نکرفتن یا چرا همون اول فرستادن واسه حلق و بینی ؟

علائمشون چی بود ؟

بعد از ۱۴ روز نزدیکی داشتید؟؟، همسرت مبتلا نشد 

عزیزم دورش ۱۴ روزه بعد اون خیالت راحت باش و ب زندکی عادیت ادامه بده مگر اینکه خدای نکرده هنوز تب و بدن درد شدیدت ادامه داشته همسرم هم نگرف

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
عزیزم چرا ازمایش خون نکرفتن یا چرا همون اول فرستادن واسه حلق و بینی ؟ علائمشون چی بود ؟

علاعمش روز اول خستگی زیاااااد کمی بدن درد و سردرد بود

بعد از دو روز سرفه خفیف شروع شد

خود دکتر گفت خون اصلا درست نیست مستقیم تست ته حلق بده

بعد جواب ازمایش خونش منفی بود دو روز پیش، اما از دیروز همون بی حالی و درد رو داره به اضافه اینکه حس ...

شک نکن کرونا گرفته

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
وای خدا کمکون کنه

نترس الان جوری شده که بیشتر مردم گرفتن... توی خانواده یه نفر بگیرن بقیه هم میگیرن چون قدرت سرایتش بالاس.. فقط تا میتونین خودتونوتقویت کنین . انشااله بعداز دوسه هفته کامل خوب خوبین

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
بعدش که درمانو شروع کرد چطور بود حالش؟

در کل علاعمش ۱هفته بود بعد کامل خوب شد

آزیترو و دیف هیدرامین و ناپروکسهررر روز چند بار دمنوش و سوپ

آها اینم بگم خوابش وحشتناک زیاد شده بود

نفخ ام  زیاد داشت

امروز روز ۱۴ بود علامت نداره