2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیان

80 بازدید | 9 پست

سلام گلا شبتون بخیر😍😊

فکنم از تاپیک های قبل ماجرامو راحت بدونید چون من با شما نی نی سایتیا مشورت میکنم همیشه

اونایی ک متاهلن بیان اولین تجربه هارو بعدازخواستگاری بگن

یعنی جلسه اول ودوم ک خواستگاری کردن،بعدش ک خونواده پسره اومدن خونتون ویاگفتید،راحت بودید؟

توجلسه های بعدازخواستگاری اول چیابایدگفت چیکاربایدکرد؟؟

بی زحمت راهنماییم کنید...

اون هفته میخوان بیان ومن روم نمیشه

ممنونم

سلام...کتاب آموزش پیش از ازدواج می محمد صادقی رو تهیه کن...هم واست حکم مشاوره داره ،هم تو این زمینه کمکت میکنه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

مراسم خواستگاری یک سری اصول داره:

بعد از هر بار صحب کردن هر دو نفر باید از هم اطلاعات برابر داشته باشن(پرسش و پاسخ از طرف هر دو باشه)

هر دفعه راجب دو تا سه موضوع صحبت کنید(تفریح،اعتقادات،اوقات فراغت،مسائل اقتصادی،انتظارات....در نهایت و در صورت تصمیم به قطعی شدن در مورد مسایل جنسی)

سعی کنید در محیط ها و شرایط مختلف با هم روبه رو بشید(یه شب به اینکه اونا بیان خونتون شما برید خونشون)

اوصولا از مرد ها باید سوال های چالشی بپرسی تا بتونن درست جواب بدن(براشون مثال بزنی؛بگی اگر یه روز فلان کار بشه ته تو چکار میکنی؟)در این سبک پرسشی بیشتر حقیقت رو میگن.

سعی کن الان دنبال تفاهم داشتن نری،تا میتونی به تفاوت هاتون دقت کن و بهش فکر کن اگر قابل حل نیست کوتاه نیا،بعد از عقد سعی کن تلاش کنی تا به تفاهم برسی ؛و بیخیال تفاوت ها بشی

و یادت بمونه؛آدم ها از انچه نشان میدهند چند درجه بدتر هستن که بهتر نیستن،پس به فکر این نباش که بعدا خوب میشه،بدتر میشه که بهتر نمیشه...

ببخشید طولانی شد اینا مطالب کتاب بود،حتما این کتابو تهیه کن...

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من توو خاستگاری همون بله رو گفتم،سوالم که طرح کرده بودم چهار تا دونش گلچین پرسیدم و تمام😁اصلا ...

این خونواده ک اولین بارمادره اومد،جلسه دومش ک ی هفته بعدش بودمادره باپسره اومد

اون هفته مادره وپسره میان،ولی من استرس دارم ک قراره تواین جلسه چی بگم

واصلاروم نمیشه حرف بزنم،نمیدونم چطورفرداپس فردامیخوام صمیمی بشم😔

چ اطلاعاتت خوب بودممنونم

خواهش میکنم...روانشناسم و مدرس کلاس های امادگی پیش از ازدواج

ببخشید یه سوال

من این آقا رو چون پاکه واهل دودنیس انتخاب کردم

آیامحبت نسبت بهش در آینده پیش میاد؟

فقط یه باردیدمش وباش صحبت کردم

میدونم این بهترین انتخاب منه وقبل این موردمثل این پاک نبودن قبلیایاسیگاری بودن یامشکل جسمی داشتن و...

اون دوستم داره ازحرفاش توهمون باراول متوجه شدم یجورایی،ولی محبتی ازش تودلم نیس.

آیا به عشق تونگاه اول باور دارید؟این حقیقته؟

راهنماییم کنیدحال دلم خوب نیس کسیوندارم باش حرف بزنم

ببخشید یه سوال

من این آقا رو چون پاکه واهل دودنیس انتخاب کردم

آیامحبت نسبت بهش در آینده پیش میاد؟

فقط یه باردیدمش وباش صحبت کردم

میدونم این بهترین انتخاب منه وقبل این موردمثل این پاک نبودن قبلیایاسیگاری بودن یامشکل جسمی داشتن و...

اون دوستم داره ازحرفاش توهمون باراول متوجه شدم یجورایی،ولی محبتی ازش تودلم نیس.

آیا به عشق تونگاه اول باور دارید؟این حقیقته؟

راهنماییم کنیدحال دلم خوب نیس کسیوندارم باش حرف بزنم

ببخشید یه سوال من این آقا رو چون پاکه واهل دودنیس انتخاب کردم آیامحبت نسبت بهش در آینده پیش میاد؟ ...

سلام دوست عزیز ببخشید که جواب ندادم،یک ماهی میشد که نیومده بودم تو سایت