بچه ها نميدونم تو حكمت خدا موندم هيچوقت ادم نميتونه قضاوت كنه به بدترين شكل ممكن سر پيري عذاب ميكشه بيماري قند داره خب از طرفي هم كليه و چشماش از بين رفته الان دستشويي بزرگ ميكنه پاهاش لمس شده بدنش يه ذره كوچيك جايي بخوره زخم ميشه الان تصور كنين الان همه جاش زخم شده بعد حمله هاي عصبي بهش مياد طوريكه بچه كوچيك داره ازش ميترسن وقتي بهش سوند وصل كرده اونو كنده اونجاشم زخمه بعد بد ايزي لايف كه ميشه اونجاها همه جاش هم سوخته شوهرم با زنش كه بر ميدارنش انق همه جاش درد ميكنه گريه ميكنه همه جاش درد ميكنه خيلي خيلي عذاب ميكشه ميگم خدايا از قند هم تو دنيا بدترين مريضي نيس حالا بذارين تايپ كنم چرا ميگم ميگن تاوان ميده ولي من دلم ميسوزه ميگم هيشكي نميدونه واين يه رازه نميدونم خدا وند عادله ميخام شمام نظر بدين
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها. برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان ✅ کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)
شوهرم متولد ٦٠خب پدرشوهرم يتيم بوده وضع ماليشون يه كم متوسط بوده تو روستا ميگن زياد گاو نگه ميداشتن بعد ميگن كارشم خيلي سخته اين مياد ازدواج كنه با مادر همسرم كه خيلي وضع مالي شون بد بوده ازدواج ميكنه و به خوشگلي معروف بود ولي بخاطر بي پولي زن اين ميشه