2777
2789
عنوان

ایندفعه خیلی جدیه

492 بازدید | 31 پست

با شوهرم بحثمون شده هشت سال ازدواج کردیم هیچ مشکلی تو زندگی مون نداریم شوهرم مرد خوبیه تنها مشکلمون اینه که موقع که چیزی پیش میاد من هر چی هم بشنوم  باید سکوت کنم هر دفعه بیام حرفی بزنم زندگیم خراب میشه و یکماه قهر میکنه و من بخاطر یه حرف زدن ساده که بد و بیراه میشنوم وجواب نمیدم باید التماسش کنم که آشتی کن حتی کتک بد جور هم خوردم من رفتم التماس .حالا دوباره بحثمون  شده و سفت و سخت وایستاده که نمیخوام و میخوام طلاقت بدم ایندفعه جدیه جدی یه خونه هم داره میگه میزنم به اسمت فقط دیگه نمیخوام امشب کلی گریه کردم خواهش کردم که بابا مگه چی شده یه بحث بیخود کلی بد و بیراه گفتی چی گفتم مگه حرفم نزنم دفاع نکنم که چرا میگی یا  نباید بگی ،الان پاشو کرده تو یه کفش فقط طلاق اینم بگم واقعا همو دوست داریم میگه خسته شدم نمیخوام دیگه شما جای من بودید چیکار میکردید خواهش میکنم راهنمایی کنید دارم دق میکنم از صبح هیچی نخوردم فقط  اشک ریختم خیلی دوسش دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزو مردهای لوس و خاله زنکه وگرنه مرد انقدر عقده ای نمیشه ک بخواد ی ماه قهر کنه..البته ببخشید ک رک گفتم

خونه رو زد بنامت ی جوری زندگی کن ک کف کنه بیکاری نشستی غصه میخوری

با این شخصیت دوروزه پیر میشی

اصلا التماس نگن چون بدتر میکنه بذار خونه رو بنامت کنه این مهمه بعد خواستی باهاش آشتی کن

زرنگ باش از آب گلالودی ک درست کرده ماهی بگیر

خدایا ممنونم همه منتظرها  رو با یه خبر خوش، دل شاد کن..آمین
چیکار کنم طاقت قهرشو نداشتم اونم قهرای طولانی

فقط و فقط و آروم باش هیچ اصراری نکن عزیزم 

اصرار کردم مرد رو بدتر میکنه توام باش بگو باشه وقتی تصمیم زندگیمونو خیلی راحت گرفتی

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
خیلی غصه میخورم به معنای واقعی کلمه دق کردم دیگه 

درکت میکنم عزیزم.... 

سوره یاسین رو بخون و نیت کن تو دلت تا 40روز بخون آروم میشی اونم سر عقل میاد... 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩