2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ولی بچم...

919 بازدید | 19 پست

من ۲ساله ازدواج کردم پسرم الان ۹ ماهشه میخام ازشوهرم طلاق بگیرم .فقط بخاطر ی تهمت الکی ک بهم زد حاظره طلاقم بده اهل صبحتم نیس ک بشینه صحبت کنه حیونه پاچه میگیره فقط.

چن روز پیش بهم زنگزد سرکار بود گفت بزنگ تصویری ببینمت کجایی چیکارمیکنی منم دستم بود گوشیم رو خاموش کردم و  ۱۰دقه بعدش بهش زنگزدم جواب نداد تاشب  بعد شب ک اومد باهام دعوا کرد و الکی بهم تهمت زد ک معلوم تیس من سرکارمیرم تو کجا میریوفلان فلان...درعکس که همه فامیل همه کسای ک منو میشناسن میدونن ک من همجین دختری نیستم ک بخام کاری بکنم یاخیانتی بکنم 😔شوهرم ۶سال رفت و امد خواستگاری تااینکه بابام راضی شد ولی ی موضوع الکی باهام بحث کردو گفت طلاق 

منم طاقت تهمتاشو نداشتم اومدم خونه مامانم الان۱۰شبه خونه مامانمم امشب اومد دنبالم به جای ک بیاد با احترام دنبالم و معذرت خواهی کنه با بابام دعوا کردو گفت بچمو میبرم وفلان 😔😔😔الان من چیکارکنم بدون بچم نمیتونم زندگی  کنم. این حیون بهم تهمت زد و زندگی رو واس من زهرمار کرد. الانم میخاد بچمو ازم بگیره 😔بخدا این هیچکاری تاالان واس پسرم نکرده حتی تواین ۹ ماه یدست لباس واسش نگرفته یادکتری جای ببره همشو یا خودم گرفتم یا مامانم 😖😖 فقط میخاد پسرم ببره پیش خانوادش بندازه ک بزرگ شه  نوکرشون شه ازش کار بکشن چرا که پسره 😔😔😔😔  چجوری پسرم مال خودم شه بخدا حاظرم شبو روز کارکنم خرج بچمو دربیارم فقط ازم نگیرنش😔😔😔😔😔😔😔😔خاکتوسرس با عشقش همیشه بهم میگفت کلی دختر دوروبرم بودو لی من تورو میخاستم ریدن تو همچین عشقی  ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه رو قانون میده به شما استرس اینو نداشته باش بعدشم حالا نرو پیشواز طلاق !!!جوگیر شده دو روز دیگه به غلط کردن میافته

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

نمیتونه تا هفت سالگی بگیره که!!!!

بیخیال بابا

کاش انقدر زود بچه دار نمیشدی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

تو که میدونستی حساسه هر کاری دتشتی میذاشتی کنار تماسشو جواب میدادی.ی مثالی ما داریم میگن گردو تو که چیزی نداری چرا صدا میدی حالا شما شدین طلا ک پاکه چه منتش به خاکه 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

اگر بچه رو برده برو پاسگاه مامور ببر در خونش بچه رو ازش میگیرن. حضانت بچه تا 7 سال با مادره. بعد اون هم خدا کریمه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

دخترم چهار ماهش بود با شوهرم دعوام شد بچه رو تو خیابون ازم گرفت برد منم رفتم خونه داداشم  ۲ ساعت بعد اومد التماس😐نقطعه ضعف نده دستش 

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.