2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ولی بچم...

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستم بند بود اگ بهش میگفتم دستم بنده کار  ر  دارم فک میکرد ددوغ میگم جایی هستم ی همچین حیو ...

اینجوری ک بدتر شد

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

الان ناراحتی اینطوری میگی 

ولی غصه نخور مطمئن باش الان بیشتر مراقب بچه ات ،اون هم باباشه غریبه که نیست مطمئن باش برای اینکه بچه ات نق نزنه همه کاری براش میکنه 

اما تو خودت کار درست رو نکردی پس خودت هم مقصری ،بنظرم برمیگردی و بعدش همه چی خوب میشه اما عزیزم یاد بگیر توی دعوا کوتاه بیایی و دعوا رو کنترل کنی چون اگه اینو یاد نگیری به زندگیت و آبروی خودت و شوهرت ضربه میزنی و بچه بیگناهت لطمه می بینه