من ۲ساله ازدواج کردم پسرم الان ۹ ماهشه میخام ازشوهرم طلاق بگیرم .فقط بخاطر ی تهمت الکی ک بهم زد حاظره طلاقم بده اهل صبحتم نیس ک بشینه صحبت کنه حیونه پاچه میگیره فقط.
چن روز پیش بهم زنگزد سرکار بود گفت بزنگ تصویری ببینمت کجایی چیکارمیکنی منم دستم بود گوشیم رو خاموش کردم و ۱۰دقه بعدش بهش زنگزدم جواب نداد تاشب بعد شب ک اومد باهام دعوا کرد و الکی بهم تهمت زد ک معلوم تیس من سرکارمیرم تو کجا میریوفلان فلان...درعکس که همه فامیل همه کسای ک منو میشناسن میدونن ک من همجین دختری نیستم ک بخام کاری بکنم یاخیانتی بکنم 😔شوهرم ۶سال رفت و امد خواستگاری تااینکه بابام راضی شد ولی ی موضوع الکی باهام بحث کردو گفت طلاق
منم طاقت تهمتاشو نداشتم اومدم خونه مامانم الان۱۰شبه خونه مامانمم امشب اومد دنبالم به جای ک بیاد با احترام دنبالم و معذرت خواهی کنه با بابام دعوا کردو گفت بچمو میبرم وفلان 😔😔😔الان من چیکارکنم بدون بچم نمیتونم زندگی کنم. این حیون بهم تهمت زد و زندگی رو واس من زهرمار کرد. الانم میخاد بچمو ازم بگیره 😔بخدا این هیچکاری تاالان واس پسرم نکرده حتی تواین ۹ ماه یدست لباس واسش نگرفته یادکتری جای ببره همشو یا خودم گرفتم یا مامانم 😖😖 فقط میخاد پسرم ببره پیش خانوادش بندازه ک بزرگ شه نوکرشون شه ازش کار بکشن چرا که پسره 😔😔😔😔 چجوری پسرم مال خودم شه بخدا حاظرم شبو روز کارکنم خرج بچمو دربیارم فقط ازم نگیرنش😔😔😔😔😔😔😔😔خاکتوسرس با عشقش همیشه بهم میگفت کلی دختر دوروبرم بودو لی من تورو میخاستم ریدن تو همچین عشقی ....