2777
2789
عنوان

کی از نقاشی رنگ روغن سر در میاره؟!

149 بازدید | 13 پست

والا داشتم وب کردی می کردم، چشمم خورد به یک تابلو بوم و اینترنتی سفارش دادم حالا که آوردن، می بینم چاپ روی بوم پارچه است. از دور خوبه اما از نزدیک افتضاحه. شبیه بنر یا چاپ اون سفره قدیمیاست😫 می خوام با رنگ روغن و ورقه طلا یک بخش هایی از این کار را برجسته کنم. می دونم روی بوم خالی باید لایه ضخیم رنگ را گذاشت تا خشک بشه و دوباره روش رنگ زد تا حالت مدنظر به دست بیاد. موندم حالا اصلا ارزش داره وقت بذارم سر اصلاح این یا مرجوعش کنم و خودم را خلاص کنم. اندازه اش هم بزرگه ۱۲۰ در ۹۰ هست. احمقانه است اما خودم می تونستم بهترش را بکشم، فقط وقت ندارم... 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

خودش بکش

ببینمم؟؟؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی کجا رفتی😕😕😕😕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عکس تابلو رو میذاری؟؟؟؟

این عکس نتش هست، برای یه بخش از راهروئه، این سایه های سفیدش را می خوام رنگ بذارم 

این عکس نتش هست، برای یه بخش از راهروئه، این سایه های سفیدش را می خوام رنگ بذارم 

شکل چیه😕

پسش بدههه

شوهرم برد زدش یه جایی که تو چشم نباشه، 😎 به اون بدیام نیست اگر دایم نگاش نکنی. یه تعریف شاعرانه ای شوهرم ازش کرد که حسش عوض شد. گفت شبیه روزای اول بهاره، وقتی یه نم بارون زده و هوا نیم ابر خاکستریه نیم آفتاب و پرنده ها خوشحالن 😋 در کل این مدلیه بیشتر به نکات مثبت فکر می کنه بر عکس من که همه چیز را بد می بینم