2777
2789

من فقط تو سوپ مي ريزم،يه بار تو پلو ريختم بدم اومد،بد شد

خورشت دال عدس با سیر ودارچین ورب گوجه پیاز داغ وادویه جات کمی هم آبلیمو

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط تو سوپ مي ريزم،يه بار تو پلو ريختم بدم اومد،بد شد

من تا حالا استفاده نکردم دیده ارزونه خوشش اومده گرفته😂

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
خورشت دال عدس با سیر ودارچین ورب گوجه پیاز داغ وادویه جات کمی هم آبلیمو

همون عدسی خودمون یعنی؟؟

تاالان که همه تاپیکات راجع به رابطه بود حالا برای رد گم کنی که کسی شک نکنه مردی تاپیک زدی با عدس چیکار کنم.؟ 🤨🤨🥴🥴🥴

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
همون عدسی خودمون یعنی؟؟

باعدس بازشده قرمز درست میشه به عنوان خورشت در کنار مرغ یا حتی به تنهایی...اگرهم خواستی میتونی با مرغ ریش شده وآب مرغ درست کنی

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
تاالان که همه تاپیکات راجع به رابطه بود حالا برای رد گم کنی که کسی شک نکنه مردی تاپیک زدی با عدس چیک ...

عزیزم تمام تاپیکای من مشخصه موضوعاتش چیه منتها شما سفیدی مو و پشیمونی و خیلی چیزای دیگه هم رابطه میبینی

اگر خیلی هنرمندی باغچه خودتو بیل بزن والا به خدا التماست نکردم بیای تو تاپیکای من 

اینجا خودش پلیس داره دزدا رو ‌میگیره نگران نباش

هروقتم کفش بقیه رو پوشیدی راجع به راه رفتنش قضاوت کن

اگرم فکر میکنی دماغت خیلی بزرگه یه جای بهتر پهنش کن 

الزامی نیست تو تاپیک کس دیگه ولو کنیش 

عزیزم تمام تاپیکای من مشخصه موضوعاتش چیه منتها شما سفیدی مو و پشیمونی و خیلی چیزای دیگه هم رابطه میب ...

🥴

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
تاالان که همه تاپیکات راجع به رابطه بود حالا برای رد گم کنی که کسی شک نکنه مردی تاپیک زدی با عدس چیک ...

آفرین دقیقا تو تاپیک قبلیش یکی به گیر داد که چون همه موضوعات اونجوریه مردی

اومد راجع به عدس نوشت 

عجت عکس العمل سریعی داری

آفرین دقیقا تو تاپیک قبلیش یکی به گیر داد که چون همه موضوعات اونجوریه مردی اومد راجع به عدس نوشت&nb ...

اره تازه یکی از تاپیکاشم چندشب پیش ترکیدنوشته بود شوهرم هرشب ازم ر ا ب ط ه میخواد ماهم ساده داستیم راهنماییش میکردیم تاامشب نی نی یار بهش اخطار دادکه لغو کاربری میشی واقعا چقد چندشه یا شوهرخواهرش از خواهرش رابطه میخواد یاشوهرخودش من نمیفهمم 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.