من مجرد و خواهرم متاهل . تاحالا هیچکدوممون قلیون نکشیدیم ولی شوهرش چنباری کشیده . حالا خواهرمم وسوسه شده که بکشه . منم ادم فوق العاده راز داریم . به من گفت بیا باهم یبار تجربه کنیم به هیچکسم هیچی نگو ب خصوص مامان بابا .. خیلی اصرار کرد دیگه قبول کردم ولی میترسم شک دارم .. به نظرتون چه کنم
هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی.... باز نیست مثل ما توی این محدوده.... همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم... کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........
واقعا ک متاسفم واس اون مرد با اینک میدونه چقدر واس ریه بده هم خودش مسکشه هم میخاد خواهرتو معتاد کنه بنظرم نکن ب خواعرتم بگو جلوی همسرش وایسه مردم خل و چل شدن دیگ عه پیشنهاد ندی مرررررد با این پیشنهاد دادنتچن سالتونه همتون
کسی که میخواد بره دویدن و یادش بدین !!! یه لقمه نون و پنیرم براش بزارید..خدایی نکرده بین راه ضعف نکنه برگرده والا بقران
سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼 خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤ من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍