2777
2789

از زن مسلمون حسادت بعیده البته اسم هاشون رو خط زدم تا حق الناسی به گردنم نباشه بانوان محترم ممکنه اینجا کاربرانی باشن که از ما محبوب تر باشند یا دوستان زیادی داشته باشند ولی این دلیلی بر حسادت بی جا و کورکورانه نمیشه حسادت ریشه تمام گناهانه و خود انسان را عذاب میده بانوان عزیز ما باید در کنار هم باشیم و از غیبت و حسادت دوری کنیم و توبه کنیم که خدا و بنده اش از ما راضی باشند به عنوان یک مسلمون وظیفه خودم دیدم که نهی از منکر کنم سپاس از توجه شما 

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

من هارلی کویین رو از چند سال پیش که می اومدم اینجا یادمه. چی شد دیگه نیست؟ یعنی چی که نوشته بیرونش کردیم؟

کلا کاربرای قدیمی اون موقع رو کم می بینم ایگوانا هم نیست دیگه

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

وااااااای برگااااام حالا یه کاربر بنده خدا یکم طرفدار داره باید بیرونش کنین

به کجا چنین شتاااااببااااااااننننننننن

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.