2777
2789
عنوان

طفلی بابام😔😔😔

713 بازدید | 36 پست

چیکار کنیم؟

شوهر ابجیم هرز میپرید ابجیه خر منم مثلن میخاسته انتقام بگیره ازش ی غلطی کرده خیییلی بد

ابجیم بد کاری کرده قبول داریم نمیتونم اینجا بگم

حالا دامادمون فهمید و کارشون ب طلاق کشید ولی خب هنو کسی نمیدونه ولی دامادمون گرفته اعترافای خاهر منو ضبط کرده و این مارو خییلی میترسونه  اخه اگه کسی بشنوه اونو ابرو بابامم میریزه بخدا بعد این قضیه بابام بیست ساال پیر شد مشکل قلبیم داره چن روز بیمارستان بود😔😔

خواهرم خییلی بد کرده ولی بابامم گناه داره بخدا روز و شب نداره از ترس ابروش

متاسفانه اگه ب گوش مادر شوهرو شوهرم برسه واسه من خییلی بد میشه اخه فامیلیم 

دومادمون از این ادمایه شره تا زهرشو نزنه ول نمیکنه

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

اینو که یبار تاپیک زدی

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق گرفتن؟ برن مشاوره بابا

مراحل اخرشه

واسمون مهم نیس طلاقظ مهم الان ابرومونه

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
زبان بند شیخ بهایی خیلی مفیده  انجام بده هم خودت هم خواهرت  خواهرتم کار خوبی کرد جواب ها ...

ببخشید شما جواب گرفتین!؟

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

دیگه بالاخره همه میفهمن که چی شده

وقتی داداشم با زنش مشکل داشت منم به خانواده شوهرم چیزی نگفتم که پررو نشن اما یک روز زنداداشم مادرشوهرم رو توی خیابان دیده بود و همچنین رو با آب و تاب فراوان براشون گفته بود و کلی هم بد خانواده منو پیششون گفته  که همه رو مادرشوهرم بعدا با پوزخند بهم گفت 😥😥😥😥

Azinammmmmm