2777
2789
عنوان

سرطانی ها اون دنیا جاشون خوبه ؟؟

75 بازدید | 12 پست

اقا جونم سرطان معده  داشت سه سال عذاب کشید درد داشت شیمی درمانی میکرد یه هفتس فوت کرده خیلی مهربون بود یعنی اون دنیا جاش خوبه ؟؟؟هر کی فاتحه ام بخونه براش ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه ولی تا اونجایی که شنیدم اونور بر اساس اعمال طبقه بندی میکنن نه بر اساس امراض

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

هیچ‌کس نمیدونه اینکه کسی درد میکشه بعدش جاش خوبه یا بد ..

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
خدا رحمتشون کنه ولی تا اونجایی که سنیدن اونور بر اساس اعمال طبقه بندی میکنن نه بر اساس امراض

بلاخره تفاوتی هست میان اون کس ک درد کشیده با اون کس ک سالم گشته و مرده

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

ان شاالله خدا رحمتش کنه. و رنجی ک این 3 سال برای بیماری کشیده از گناهی اگر کرده کم کنه🌺

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
بلاخره تفاوتی هست میان اون کس ک درد کشیده با اون کس ک سالم گشته و مرده

دقیقا چرا ؟؟شاید یکی همه عمرش مشروب خوری کنه سرطان کبد بگیره فوت کنه البته احتمالا تو دوران مشروب خوری در این دنیا خیلی بهش خوش گذشته ولی فکر نکنم اون دنیا به این موضوع امتیازی چیزی بدن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

داداش منم 1.5 سال سرطان داشت.خیلی خیلی عذاب کشید یعنی از درد نعره میکشید.

خیلی بد بود ولی فوت کرد.ولی اخرای مریضیش چیزای عجیب غریب میدید که باعث ازارش میشد و میتونست بگه چی میبینه.

موقعی که داشت فوت میکرد خیلی چیزا گفت .من از یاداوریش مو به تنم سیخ میشه. با چیزایی که گفت معلوم بود جاش خیلی خوبه و خیلی راحت جون داد جلو چشمای خودم😭😭😭😭

انشالله همه رفتگان روحشون قرین رحمت و نور باشه.

بنظرم با درد کشیدن ادم گناهاش بخشیده میشه مگر حق الناس گردن ادم باشه که باید حلال کنن ادمو.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.