2777
2789

خانما وقتی بینیتون رو عمل کردید تا چ زمانی نمیتونستید سرتون رو پایین بگیرید؟

مثلا چجوری مسواک میزدید؟

من میخوام دندونای فک بالام رو کامپوزیت کنم و خب رسیدگی میخوادش از ی طرف هم میخوام بینیمو عمل کنم بنظرتون کدومو اول انجام بدم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دماغم خورتومی هست مدلش

1●     خداوند حبیبش را که دنیارا  بخاطر او افریده فراموش نمیکند   2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3● بزرگی هم ب عقله  کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم  شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام  همینطور دوست عزیز

اول دندونتو درست کن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

اول دندوناتو درس کن چون عمل بینی شش ماهه مراقبت میخواد

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍

الان تو مطب نشستم

یکی کنارمه 

بینی عملی

لب ژل

باسن و سینه پروتز

واااایی اصلا یجای طبیعی نداره

ولی بجز ابروهاش 

همه ی جاش خدایی خوشگله

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

اول دندوناتو درست کن 

آخه تا ی هفته بعد عمل بینیت نمیتونی مسواک بزنی

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤