2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ و زمستون ها با لوبیا قرمز به اضافه بلغور ی آش خوشمزه میپزیم محلی اصالتا لریم دیگه مصرفی ندارم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
سوپ و زمستون ها با لوبیا قرمز به اضافه بلغور ی آش خوشمزه میپزیم محلی اصالتا لریم دیگه مصرفی ندارم&nb ...

میشه توضیح بدی آشتونو چجوری میپزین؟

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

میشه توضیح بدی آشتونو چجوری میپزین؟

پیاز و خرد میکنیم و تفتش میدیم بعد زردچوبه و نمک و رب به مقدار لازم اضافه میکنیم بعد لوبیا قرمز و بلغور که از قبل خیس کردیم و چند بار آبش عوض شده میریزیم داخل قابلمه البته بلغور زودتر پخته میشه یکم دیر تر میریزیم و آب میریزیم توش تا پخته شن در صورت تمایل قلم هم میشه انداخت توش و میزاریم خوب پخته شه و اینکه میشه بلدرچين یا گوشت قرمز بزاری بپزه بریزی داخل قابلمه حتما ریز ریز شده باشه گوشتش معلوم نباشه وقتی هم پخت روغن حیوونی در صورت تمایل موقع خوردنش میریزیم داخل بشقاب و با نون میخوریم 😋😋(قلم و روغن حیوونی و گوشت قرمز یا سفید کاملا سلیقه ایه) 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
پیاز و خرد میکنیم و تفتش میدیم بعد زردچوبه و نمک و رب به مقدار لازم اضافه میکنیم بعد لوبیا قرمز و بل ...

چه راحت عزیزم ممنون ماهم کلی آش محلی داریم من عاشق آشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چه راحت عزیزم ممنون ماهم کلی آش محلی داریم من عاشق آشم

خواهش میکنم بله منم عاشق آشم آش ترکام خیلی خوشمزه س مخصوصا معروف آش دوغ 😋😋

خواهش میکنم بله منم عاشق آشم آش ترکام خیلی خوشمزه س مخصوصا معروف آش دوغ 😋😋

آش میوه داریم 

آش گوجه

آش کلم قمری 

خیلی عالین آش دوغم که محبوب همه است

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آش میوه داریم  آش گوجه آش کلم قمری  خیلی عالین آش دوغم که محبوب همه است

بله به لطف دوستای ترکم اینارم خوردم 😋😋