فوق تخصص اعصاب و روان تو ایران فوق تخصص اطفال هست. پس شما به متخصص اعصاب و روان نیاز دارید. من یه نفر رو میشناسم کارش خیلی خوبه ولی اینجا شاید بگم تبلیغش شه. کلا هم فقط فقط فقط آنلاین کیس میبینه نه حضوری
من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین دیدم تو تاپیک قبلی اسمش اومده بوده. دکتر آرش هیربد. رفتی یا نه... چون گفتی دو جا رفتی و جواب نگرفتی. ببین مشکل برادرت اگر دوقطبی هست بدون سالی یکی دوبار عود میکنه و طبیعیه و اینکه انقدر دکتر دکتر نکن. تو حیطه اختلالات روانپزشکی فقط باید تحت درمان یک نفر باشی که انقدر داروها عوض نشن. عوارض داره. برادرت برا جلوگیری از عود بره پیش روانشناس بالینی خوب در کنار حفظ و تداوم داروها و ویزیت ماهیانه روانپزشک
من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.
ببین دیدم تو تاپیک قبلی اسمش اومده بوده. دکتر آرش هیربد. رفتی یا نه... چون گفتی دو جا رفتی و جواب نگ ...
👌
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
دکتر هیربد نرفتیم . فقط مشکلش دو قطبی نیست افسردگی شدید هم داره الانم بیمارستان مهرگان تحت نظر دکتر ...
عزیزم افسردگی یک بخش از اختلال دو قطبی هست
دوره شیدایی داشته تا حالا؟
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
دکتر هیربد نرفتیم . فقط مشکلش دو قطبی نیست افسردگی شدید هم داره الانم بیمارستان مهرگان تحت نظر دکتر ...
میراب استاد من بوده. عجیبه. ببین افسردگی یه قطب دوقطبیه. نه یه اختلال مجزا. به نظرم پیش میراب بمونین. باز هر طور صلاح میدونین. عودهای مکررش سر سواد دکتر میراب زاده نیست. طبیعیه تو دوقطبی بیمار یه مدت افسرده باشه یه مدت اون قطبش باشه و یه مدت عادی