رفتم تو ده دوازه هفته بودم سونو گفت دوتاشون ایست قلبی کردن درصورتیکه ماه قبلش ضربان داشتن ، فورا گفت باید کورتاژ شی ، حتی شکمم بزرگ شده بود یکم ، انقدر غصه خوردم ولی همشو ریختم تو خودم ، خیلی ترسیده بودم ولی سعی کردم قوی باشم ، خلاصه تموم شد و راحت شدم ، این ماه هم اقدام کردم ب امید خدا ، ناراحت نباش خدا خودش هرچی صلاحته واست رقم بزنه 🙏 فقط قوی باش و ب این فکر کن که بعدا دوباره به سلامتی مامان میشی
انشاا... ک تو هم بدون درد اگر واقعا مشکلی هست ازش رها شی ، نگران نباش عزیزم ، اونقدرا هم ک فک میکنی سخت نیس، ولی حتما پیگیر باش و الویتو بزار با قرص ، حتی ب دکترت اصرار کن ک اگه واقعا امکانش هست با قرص سقط کنی ، قرص عوارضش کمتر از کورتاژه ، ولی حتی کارت ب کورتاژ هم کشید اصلا اصلا استرس نداشته باش، خدا هواتو داره 🙏🙏
اره احتمالش هست نینیت سالم باشه ، یک سونوی دیگه جای دیگه برو ، مطمئن شو ک سالم نیس بعد پیگیر سقطش باش ، انشاا... ک سالم باشه ، اگرم یک درصد نبود غصه نخور وقت زیاده ،
من نه دیدمت نه میشناسمت میشه از ته قلبت امشب برام دعا کنی شاید با زبون دعاگوی یه مسلمون گره ا ...
حتما عزیزم اگه لایق باشم ، از ته قلبم امیدوارم نینیت سالم باشه و خدا هیچ مادری رو اینجوری امتحان نکنه ... بازم خدایا هرچی که خودت صلاح میدونی ، ولی ب حق امام رضا خودش کمکت کنه ، راستی من مشهدم ، مواظب خودت باش و فقط سعی کن ارامش داشته باشی ، همه چی درست میشه ، یا حق ✋❤