2777
2789
عنوان

کورتاژ بشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست
ممنونم عزیزدلم ایشالهرخداخیرت بده شما مشکل بارداریت چی بود کورتاژ کردی؟ 

رفتم تو ده دوازه هفته بودم سونو گفت دوتاشون ایست قلبی کردن درصورتیکه ماه قبلش ضربان داشتن ، فورا گفت باید کورتاژ شی ، حتی شکمم بزرگ شده بود یکم ، انقدر غصه خوردم ولی همشو ریختم تو خودم ، خیلی ترسیده بودم ولی سعی کردم قوی باشم ، خلاصه تموم شد و راحت شدم ، این ماه هم اقدام کردم ب امید خدا ، ناراحت نباش خدا خودش هرچی صلاحته واست رقم بزنه 🙏 فقط قوی باش و ب این فکر کن که بعدا دوباره به سلامتی مامان میشی

خدایا شکرت💜
رفتم تو ده دوازه هفته بودم سونو گفت دوتاشون ایست قلبی کردن درصورتیکه ماه قبلش ضربان داشتن ، فورا گفت ...

اخی چقد حیف دوقلو سخته 

منم دوس داشتم دوقلو باشن اما ظاهران نمیشه 

خداباید صبرشو بده

خوشبحالت دردشو جسمی نکشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چقد حیف دوقلو سخته  منم دوس داشتم دوقلو باشن اما ظاهران نمیشه  خداباید صبرشو بده خو ...

انشاا... ک تو هم بدون درد اگر واقعا مشکلی هست ازش رها شی ، نگران نباش عزیزم ، اونقدرا هم ک فک میکنی سخت نیس، ولی حتما پیگیر باش و الویتو بزار با قرص ، حتی ب دکترت اصرار کن ک اگه واقعا امکانش هست با قرص سقط کنی ، قرص عوارضش کمتر از کورتاژه ، ولی حتی کارت ب کورتاژ هم کشید اصلا اصلا استرس نداشته باش، خدا هواتو داره 🙏🙏 

خدایا شکرت💜
انشاا... ک تو هم بدون درد اگر واقعا مشکلی هست ازش رها شی ، نگران نباش عزیزم ، اونقدرا هم ک فک میکنی ...

فداات بشم چقدر بامحبتی خداایشاله حاجت قلبتو بده

یعنی میشه ساک حاملگیم خوب باشه ودکتر سونو اشتباه گفته باشه؟ 

فداات بشم چقدر بامحبتی خداایشاله حاجت قلبتو بده یعنی میشه ساک حاملگیم خوب باشه ودکتر سونو اشتباه ...

فدات بشم ، من چون تو این شرایط بودم درکت میکنم ،

اره احتمالش هست نینیت سالم باشه ، یک سونوی دیگه جای دیگه برو ، مطمئن شو ک سالم نیس بعد پیگیر سقطش باش ، انشاا... ک سالم باشه ، اگرم یک درصد نبود غصه نخور وقت زیاده ، 

خدایا شکرت💜
فدات بشم ، من چون تو این شرایط بودم درکت میکنم ، اره احتمالش هست نینیت سالم باشه ، یک سونوی دیگه جا ...

خدا بهت سلامتی بده ودلت همیشه شادباشه

خودمم دوس دارم جایی دیگه برم اما هزینشم خیلیه امروز 100 تومن دادم واسه یه سونو رو شکمی😒

خدا بهت سلامتی بده ودلت همیشه شادباشه خودمم دوس دارم جایی دیگه برم اما هزینشم خیلیه امروز 100 تو ...

اره هزینه هاش وحشتناکه ، نمیدونم عزیزم ، ولی واسه کورتاژ باید دوتا سونو داشته باشی 

خدایا شکرت💜
اره هزینه هاش وحشتناکه ، نمیدونم عزیزم ، ولی واسه کورتاژ باید دوتا سونو داشته باشی 

من نه دیدمت نه میشناسمت میشه از ته قلبت امشب برام دعا کنی 

شاید با زبون دعاگوی یه مسلمون گره از کارمنم بازبشه😢

من نه دیدمت نه میشناسمت میشه از ته قلبت امشب برام دعا کنی  شاید با زبون دعاگوی یه مسلمون گره ا ...

حتما عزیزم اگه لایق باشم ، از ته قلبم امیدوارم نینیت سالم باشه و خدا هیچ مادری رو اینجوری امتحان نکنه ... بازم خدایا هرچی که خودت صلاح میدونی ، ولی ب حق امام رضا خودش کمکت کنه ، راستی من مشهدم ، مواظب خودت باش و فقط سعی کن ارامش داشته باشی ، همه چی درست میشه ، یا حق ✋❤

خدایا شکرت💜
حتما عزیزم اگه لایق باشم ، از ته قلبم امیدوارم نینیت سالم باشه و خدا هیچ مادری رو اینجوری امتحان نکن ...

گفتی مشهد اشکم در اومد

سلام منم به امام رضا برسون وحاجتمو بخواه ازش

الهی قربونش برم😢😢

ممنون بابت دلداریتدعزیز دلم

خدا خیرت بده 

ایشاله عاقبت بخیر بشی گلم🙏🙏💋