2777
2789
عنوان

کورتاژ بشم یانه

321 بازدید | 24 پست

سلام 

بچه ها من غصه دارم 😩

الان 4هفته و5روزمه

رفتم سونو میگه ساک حاملگیت نافرم ونرمال نیس

باید پیگیری کنی

تازه ازاول لانه گزینی هم خونریزی داشتم واحتمال سقط دارم

دکترمم هنوز سونومو ندیده

کسی تجربشو داره باهام درمیون بزاره

خیلی میترسم😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حداقل تا ۷ هفته صبر میکردی.انشاا.. که مشکلی نیست و صحیح و سالمه.کورتاژ هم واسه همه سقط ها نیست ...

گفت باید ساک حاملگی تو ببینم 

سایزشم 17میلی متر بود اما فت نافرمه

آهان.انشاا... مشکلی نیست.من تو سه تا بارداریمم لک بینی داشتم و استراحت بودم

من بیچاره شانس ندارم میترسم ساک حاملگی نافرم باشه 

الان زعفرون بخورم سقط میشه یعنی

کورتاژ سخته؟  هزینش چقدشد؟

من با بیمه اجتماعی یک و پونصد گرفت بیمارستان، خصوصی بود ، نه اصلا سخت نبود ، فقط اول بهم قرص دادن ب خونریزی افتادم بعدش بیهوشم کردم یک ساعت و مث پریودی یک هفته خونریزی داشتمو تمام، هیچ دردی هم نداشتم ، نترس عزیزم ، سلامتیت مهمتره ، ولی چون زود فهمیدی ک مشکل داره ممکنه با قرص دفع شه و کورتاژ نیاز نباشه ، با دکترت حرف بزن بگو قرص بهم بدین

خدایا شکرت💜
من با بیمه اجتماعی یک و پونصد گرفت بیمارستان، خصوصی بود ، نه اصلا سخت نبود ، فقط اول بهم قرص دادن ب ...

خودمم میخوام به هفته های بالاتر نرسه تاکارم سخترنشه

دوس دارم زودتر دفع بشه اخه خونریزی توبا رداری میگن خوب نیس امروزم که دکترم گفت ساکت کجه😒

خودمم میخوام به هفته های بالاتر نرسه تاکارم سخترنشه دوس دارم زودتر دفع بشه اخه خونریزی توبا ردار ...

امیدوارم زودتر حل شه مشکلت 🙏 سوالی داشی بپرس ، چون خودم میخواسم کورتاژ شم هیچکس نبود جواب سوالامو بده ، 

خدایا شکرت💜
امیدوارم زودتر حل شه مشکلت 🙏 سوالی داشی بپرس ، چون خودم میخواسم کورتاژ شم هیچکس نبود جواب سوالامو ب ...

ممنونم عزیزدلم ایشالهرخداخیرت بده

شما مشکل بارداریت چی بود کورتاژ کردی؟