الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه همون اول هاله بندازه مثبته.بعدش منفی.من همیشه بی بی چکام نیم ساعت یه ساعت بعد هاله مینداخت وقتایی که منفی بود ولی سر بارداریم همون اول هاله خیلیییی کمرنگ انداخت
البته خیلی زود زدی.منم زود بود ۲.۳ روز مونده به پری زدم که هاله به زور دیده میشد.موعد پری زدم پررنگ تر شد.انشاا... شما و همه اونایی که نینی میخوان خدا دامنشونو شبز کنه
بچه هادوست من بیبی زد منفی بودازمایشم دادمنفی بود ۲۰روز ازموعدپریش میگذره که نشده رفت دکترسونو گفتن حامله است اماه ۱هفته وساک دیده شده یعنی چی ؟چراینطوری؟
نه عزیزم باردار نیستی... اصلا رو خود جعبه بی بی نوشته که بعد نیم ساعت یا یه ربع نتیجه اشتباهه
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️