2777
2789
عنوان

کرم پودر

327 بازدید | 24 پست

دوستان میخواستم تو این تاپیک خواهش کنم که اگر کرم پودر خوبی رو استفاده کردید و راضی بودید لطفا اینجا اسم کرم پودر و مزیت ها و نکات منفیش رو بنویسید تا همه استفاده کنیم. اگر درباره کرم پودرهای برند مثل استی لادر, فنتی بیوتی و هدی بیوتی و دو سه تجربه ای دارید بگین لطفا به شخصه به این که این برندها اصل هستن که تو ایران فروش می‌ره شک دارم 

بالاخره یه چیزی میشه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگر با تاخیر جواب میدم چون موقعیتم تا چهل دقیقه دیگه به گونه ای هست که ممکنه دسترسی باشم به نت فعلا ولی خب بعدش نظرات رو میخونم و استفاده میکنم 

بالاخره یه چیزی میشه... 

من مخلوط رنگ تقریبا تیره اکتی پور و رنگ خیلی روشن نوت میزنم یه رنگ خوشگلی در میاد که به پوستم میاد

زندگی عشق است عشق افسانه نیست  آنکه عشق را آفرید دیوانه نیست  عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی  عشق آن است که هر لحظه به یادش باشی         
کاتریس خیلی خوبه واسه پوست چرب هم کاورش خوبه هم مدت بیشتری رو پوست میمونه

مثلا ۸ ساعت رو به نظرت میمونه ؟ ماندگاری برای من خیلی مهمه چون شاغلم و همیش بیرونم 

بالاخره یه چیزی میشه... 

کرم پودر ایرانی کسی استفادا میکنه؟؟

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
من قبلا میکاپ فاکتوری میزدم بسیار سبک بود و پوشش خوبی داشت البته الان ضد افتاب رنگی بیزانس استفاده م ...

ضدافتابت مناسب چوست چربه یا خشک؟؟

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
من نارس خريدم  ٩٦٠تومن عاليه عالي روزمره است  استي لودرم براي مهموني ميزنم كاورش عاليه ي ...

امروز از خواهرم خواستم بخره برام نزدیگ ۱۳۵۰ درمیومد🤦‍♀️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

کرم پودر لدورا

دارای ضد افتاب ،ضدآب ( قابل استفاده در استخر)، ماندگاری بالا، حاوی فیلترهای محافظت کننده از پوست در برابر اشعه های مضر آفتاب مقاوم در برابر گرما، تعریق و رطوبت، پوششی کاملاً مات، مخملی و یکدست