2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور و غیر قابل پیش بینی

941 بازدید | 59 پست

یادمه چندسال پیش گولم زد وبهر حال زنش شدم الانم خیلی دوسش دارم ۹۰درصد اوقات خوش اخلاقه خوبه اما به شدت روی خواب حساسه ...شوهرم کارش یه جورایی پرستاریه و ۲۴شیفته و ۴۸ساعت خونس خودمم کارم ساعتش رو همینجوری تنظیم کردم ما از شهرای متفاوتیم و هروقت خواستم برم خونمون دیدن خونوادم یه جوری مظلوم نمایی کرده که بدون من نرو وایسا باهم بریم من اینجا تنها بدون تو چیکارکنم دلت میاد منو تنها بزاری و...بااین حرفا وترفندا یکسالو نیمه من بهشهرمون نرفتم و یکسال هم از اخرین دیدارم با خونوادم میگذره...دیروز مامان وبابام وبچه ی داداشم ک کفالت و سرپرستیش به عهدشون هزار کیلومتر راه رو اومدن تا اینجا و همچی خوب بود تا شب ..شب مادرش اومد به دیدن مامان بابای من و بعد شوهرم رفت تا مادرش رو برسونه اومدنش یکساعتی طول کشید وبعد عرق از سر وروش میریخت که اومد...شب بچه داشت گریه میکرد و بهانه میگرفت من یه توله گربه هم دارم ک شوهرم پرید سمت گربه اونو گرفت کوبید زمین با لگد زد تو کمد دیواری ودرش شکست بعد مثل روانیا افتاد دنبال گربه زیرمبل ک تقصیر توهس این جیغ میزنه و مبل رو پشت ورو کرد دویید تو آشپزخونه در کابینت رو کند دقیقا شبیه دیوونه های روانی چاقوی آشپزخونه روبرداشت مامان بابام گرفتنش این دادمیزد به گربه فحش میداد و میگفت ولم کنید سرش رو ببرم...چون اکثر مواقع باهم خوبیم واختلافی نداریم من با نداریش ساختم دلم نمیاد هزارتومن اینوراونور خرج کنم ک بهش فشار بیاد تا اینکه خودمم الان مشغول بکارم من دوسش دارم اما این ادم با این رفتار نظر خونوادم رو کلا عوض کرد منم بهشون حق میدم وباهاشون موافقم میخوام از همچین ادمی ک نمیتونه حتی یک شب به اعصاب خودش بخاطر من حتی مسلط باشه جدا شم اینجا فقط تونستم درددل کنم ببخشید...

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کباب شدم واسه گربه زبون بسته

گربه خیلی آه بدی داره اسی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

ای بابا... گلم خب وقتی اینجوریه نباید اسباب عصبانیتش رو فراهم کرد... حالا بچه دست آدم نیست. اونم مهر پدریش اجازه نمیده خیلی وفتا... ولی توله گربه دیگه...!

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگ تره...😍