2777
2789
عنوان

خواهرای خوشکلم چکارکنم توروخدا دارم ازغصه میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 144 پست
بهت حق میدم به خدا حق میدم میگم آروم باشی درکت میکنم والا پسر خالم که مجرد بودم خواستگارم بود من با ...

ممنونم خواهر با حرفات ارومم میکنی منم مثل تو خواستگار فامیل داشتم 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتاجم به دعا،این لحظه های حساس روفراموش نکن،اسماعیل روقربانی کن تاخدابهترین هاروبهت بده،وجودت سرشار ...

ممنونم از حرفات

ممنونم از حرفات

ان شاالله کارت به زودی درست میشه عزیز ناراحت نباش

پدرت بیخیاله براتخیلی سخت میشه حتی جلوی طلاقت ایستادگی میکنه یعنی پشتی برای طلاق نداری

همون از راه پدرشوهرت برو از راه خانواده شوهرت برو جلو ببین میتونی جواب بگیری

فقط یادت باشه باهاش نرمش کنی تا آروم بشه 

ان شاالله کارت به زودی درست میشه عزیز ناراحت نباش پدرت بیخیاله براتخیلی سخت میشه حتی جلوی طلاقت ایس ...

گلم کدوم پدرشوهر بر تو تاپیکام هنش میاد دستت

خدا صبرت بده خدا شوهرت رو هم عاقل کنه به آینده امیدوار باش همه چیز درست میشه هیچوقت امیدت رو از دست ...

ممنوم خوشکلم

اخه برادرم زنگ زد من خرم گفتم باشه میام الان چکارکنم

خو بگو یکم مریض شدم احساس میکنم.هی عطسه میکنم آببریزش بینی دارم میترسم بیام.اونام قانع میشن

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی