من روز اول که ازدواج کردم شوهرم گفت گاهی مشروب میخوره منم چادر میپوشیدم ولی نه همیشه ولی اینو نگفتم حالا شوهرمم نگفت روز اول با زن ددااداشش دست میدن و سرش بازه حالا میگم دست نده میگه من دست نمیدم اون دست میده منم دوس ندارم تو خونه اونا مشروب بخوره چون اصرا میکنه چادر بپوش تو کوچه منم نمیپوشم چون حرف منو گوش نمیده چیکار کنم که کاراشو کنار بذاره میخوره بعد دلستر نشونم میده که تو مهمونی ناراحت نشم دوس ندارم رفت و امد کنم باهاشون شوهرم همش کادوهای گرون میخره بعد چیزای اشغالی میدن ما عقدیم البته ولی از الان که کادو برای بچش میخره معلومه برای بچه ما چیز گرون نمیخرن چون همه کادوهاشون ارزونع من میخوام کادو ارزون بخرم ولی شوهرم خودش میره میخره خیلی به بقیه بها میده چیکارش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.