2777
2789
عنوان

بخارشوی

191 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

دیوار با بخارشوی خوب تمیز میشه؟

تابحال استفاده نکردم اشنایی ندارم..بد باید روی زمین چیزی نباشه اب اینا میریزه یانه؟

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهایتش سالی دو بار دیوارها رو تمیز می کنی  اونم با تی که سرش پارچه نانو داره بهتر تمیز می شه

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
منکه همه جارو باهاش تمیز میکنم،راضییم

اب و اینا رو فرش میریزه باید فرشو جمع کنم یانه؟؟

اب و اینا رو فرش میریزه باید فرشو جمع کنم یانه؟؟

نه من حوله میبندم سرش خودشم حوله داره تو کارتن،بعد با اون تمیز میکنم ،آب نمیزنه که بخواد چکه کنه،بخار میزنه،اونم چون حوله میبندی سرش کاملا میگیره بخودش آبو کامل تمیز میشه

چرا من فک کنم خیلی لازمه برای مبل و لک دیوار آشپزخونه و این کارا  یعنی نخرم؟

اصلا تمیز نمی کنه  من مارک دلونگی داشتم بعد دو بار استفاده هم مخزن بخارش خراب شد  دستمال نانو به مبل می کشیدم بیشتر تمیز می کرد 

تازه خیلی جاگیر هست  برای تمیز کردن یه تکه سرامیک اصلا صرف نمی کرد دستگاه به این بزرگی بیارم و ببرم

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
چرا من فک کنم خیلی لازمه برای مبل و لک دیوار آشپزخونه و این کارا  یعنی نخرم؟

من ۶ سال پیش ۳۵۰ خریدم  که ای کاش با پولش یه  وسیله دیگه که به کارم می امد می خریدم!!!

نه من حوله میبندم سرش خودشم حوله داره تو کارتن،بعد با اون تمیز میکنم ،آب نمیزنه که بخواد چکه کنه،بخا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم