maahla مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 421 عنوان بخارشوی 207 بازدید | 13 پست سلام خانومادیوار با بخارشوی خوب تمیز میشه؟تابحال استفاده نکردم اشنایی ندارم..بد باید روی زمین چیزی نباشه اب اینا میریزه یانه؟ خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن 1399/07/13 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 اصلا نخر فقط پول حروم کنیه هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
پریساخانومممم عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3587 منم زیاد راضی نیستم عزیزی که امضامو میخونی لطفااا برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26534 اصلا نخر فقط پول حروم کنیه چرا من فک کنم خیلی لازمه برای مبل و لک دیوار آشپزخونه و این کارا یعنی نخرم؟
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10607 والا من دوو دارم کادو بود مخزن ابش خیلی کمه اون کاربرد که براش گفته نداره همینطور تو کارتن گذاشتم
maahla مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 421 تو جهیزیم هس ولی دوساله بازش نکردم خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 نهایتش سالی دو بار دیوارها رو تمیز می کنی اونم با تی که سرش پارچه نانو داره بهتر تمیز می شه هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
maahla مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 421 منکه همه جارو باهاش تمیز میکنم،راضییم اب و اینا رو فرش میریزه باید فرشو جمع کنم یانه؟؟ خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن
خانوممهندس۲ عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 13546 اب و اینا رو فرش میریزه باید فرشو جمع کنم یانه؟؟ نه من حوله میبندم سرش خودشم حوله داره تو کارتن،بعد با اون تمیز میکنم ،آب نمیزنه که بخواد چکه کنه،بخار میزنه،اونم چون حوله میبندی سرش کاملا میگیره بخودش آبو کامل تمیز میشه
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 چرا من فک کنم خیلی لازمه برای مبل و لک دیوار آشپزخونه و این کارا یعنی نخرم؟ اصلا تمیز نمی کنه من مارک دلونگی داشتم بعد دو بار استفاده هم مخزن بخارش خراب شد دستمال نانو به مبل می کشیدم بیشتر تمیز می کرد تازه خیلی جاگیر هست برای تمیز کردن یه تکه سرامیک اصلا صرف نمی کرد دستگاه به این بزرگی بیارم و ببرم هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26534 اصلا تمیز نمی کنه من مارک دلونگی داشتم بعد دو بار استفاده هم مخزن بخارش خراب شد دستمال ن ... آها خیلی ممنون که تجربتو گفتی دوست خوبم مرسی ❤
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 چرا من فک کنم خیلی لازمه برای مبل و لک دیوار آشپزخونه و این کارا یعنی نخرم؟ من ۶ سال پیش ۳۵۰ خریدم که ای کاش با پولش یه وسیله دیگه که به کارم می امد می خریدم!!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
maahla مدیر استارتر عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 421 نه من حوله میبندم سرش خودشم حوله داره تو کارتن،بعد با اون تمیز میکنم ،آب نمیزنه که بخواد چکه کنه،بخا ... مرسی از راهنماییت عزیزم خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن