2777
2789

من دانشجو ام یه رشته ی نسبتا خوب توی دانشگاه دولتی 

مشکلم اینه که بعد از کنکور دل و دماغ درس خوندن ندارم اصلاااا

همش غیر اردای یا تو اینستام یا اینجا 😒😒

از وقتی هم که آموزشا مجازی شده دیگه بدتر عملا معتاد گوشی و نت شدم😑

حالا اوج بدبختیم اینه که شوهرم امسال کنکور ارشد و تک رقمی اورده قراره بره شریف انقدرررر درسخونه🤐

بابامم بدتر از اون😟

اگه حداقل تا دکتری نخونم آبروم پیش همه میره ولی اصلا دل و دماغ ندارم🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين بخاطر ديگران درس نخون اصلا 

برو بشين كتابتو باز كن اي ليوان چايي بريز بشين با عشق بخون انگيزه هم مياد 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اره واقعا خیلی بده... من شوهرم 5 میره سر کار من عین معتادا میپرم سر نی نی سایت

تهش هیچی هم نداره

یعنی اگه وقتی رو که اینجا حروم کردیم رفته بودیم یه هنر یاد گرفته بودیم حداقل یه کاری کرده بودیم😑😑

اره واقعا خیلی بده... من شوهرم 5 میره سر کار من عین معتادا میپرم سر نی نی سایت

حالا وقت تلفی و اینا هیچ 

نی نی سایت یه حجم عظیمی از درد و غصه به ادم میده بس که همه اینجا مشکل دارن😣