2777
2789
عنوان

چیکارکنم برام گوشی بگیرن؟؟😭😩

| مشاهده متن کامل بحث + 10160 بازدید | 36 پست
کاش من جای تو بودم و هیچوقت گوشی نمیخریدم

منو نترسون دیگه من غلط میکنم تو بعضی برنامه ها عضو میشم حتی گفتم اگه دوست ندارن سیمم نندازن

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچکی نتونست یه راهی بم بده ؟؟😩😩😭😭😭

مدام گوشی دوستاتو بهشون بگو مظلوم بازی دربیار مخصوصا واسه پدرت چون پدرا خیلی به دخترا بها میدن اگ پدرت اونجوری نیست باید از در نادرت وارد بشی تو مخش بخون که به پدرت گیر بده

من یک دخترم! دختری که با تموم وجودش استقلال طلبه! دختری که مقابل بی عدالتی سکوت نمیکنه! دختری که از نژاد پرستی متنفره! دختری که به انسانیت عمیقا باور داره!به محبت.....عشق.....طبیعت! دختری که به ایرانی بودنش افتخار میکنه! ایرانی ام! یک دختر آریایی! فرزند کوروش بزرگ! زیبا ترین دیوانی که دیده ام عالم طبیعت است!!! من naturalist هستم و دین من انسانیت است.....

والا من ۱۳ سالمه 

گوشی هم دارم

سرزمان ازش استفاده میکنم

۱۶ تومن هم گرفتم

۱۲ تومن بابام داد ۴ تومن هم خودم گذاشتم روش خریدم

من گفتم که زمانی که مدارس شروع شدن پس میدم و درسم خیلی خوبه تا الان همه نمراتم ۲۰ بوده و به همین دلیل برام گوشی خریدن

حجی منم همینطورم ببین زیاد بهشون فشار نیار بزار موقعی که هم اوضاع مالیشون خبه هم وقتشو دارن و خوشحالن بگو شاید کمکت کنه. منم مثل توعم هنوز برام گوشی نخریدن ۱۵ سالمه وهمه دوستام گوشی دارن به جز من 😭