2777
2789

سلام خانوما من دوروزه از پریودم گذشته پریودنشدم امروز بی بی چک زدم منفی شد علائم بارداری ب بوی ی سری از غذا ها حس تنفر پیدا کردم و حس میکنم تازه سینه هام دارن سنگین میشن حالا سوالم اینه با وجود بی بی چک منفی چرا این علائم ها هستن ینی مشکلی هست؟میشه راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس تنفر کافی نیس

واقعا باید عقت بگیره

تا مغزت بره بوش

اوووففف خدا دارم میمیرم از این بوها

دو روز صبر کن بازم بزن

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
منم همین طور بودم ولی شدم سنگینی سینه هات واسه پری هست من که خیلی درد میکرد و سفت شده بو

عه نه برا زیاد سنگین نیستن اونم امروز یکم انگار حساس شدم پس همون میخام بشم از اونه

حس تنفر کافی نیس واقعا باید عقت بگیره تا مغزت بره بوش اوووففف خدا دارم میمیرم از این بوها دو روز ...

هروز داره بیشتر میشه واقعا دیگه این اقدام کردن و نتیجه نگرفتن رومخمه اینم هی بدتر میشه

هروز داره بیشتر میشه واقعا دیگه این اقدام کردن و نتیجه نگرفتن رومخمه اینم هی بدتر میشه

چند ماه اقدامی

ان شاالله ک لقاح دیر تشکیل شده باشه و این ماه بارداری

۸ماهه امیدوارم😔

منم 8 ماه گذشت

هنوز وقت داری

انقد استرس نداشته باش

تاثیر میذاره رو نینی

مشکل خاصی ک نداری خداروشکر؟

علائم پریودی نداری؟ زیر شکمت تیر نمیکشه؟ یا معدت حساس نشده؟

فقط گاهن تخمدانم ی کوچولو تیرمیکشه قط میشه چرا رحمم دردمیکرد تادیروز امروز نه زیاد معدمم وقتی غذا میخورم عین سنگ میشه نمیدونم دیگ علائم بارداری این؟

منم 8 ماه گذشت هنوز وقت داری انقد استرس نداشته باش تاثیر میذاره رو نینی مشکل خاصی ک نداری خداروش ...

خوشبحالت ک بارداری خدا حفظش کنه واست 

تنبلی تخمدان دارم

استرس ک ادم بلاتکلیفه خیلی سعی میکنم نداشته باشم

فقط گاهن تخمدانم ی کوچولو تیرمیکشه قط میشه چرا رحمم دردمیکرد تادیروز امروز نه زیاد معدمم وقتی غذا می ...

اره عزیزم اینام علائمن 

فعلا خودتو بزن ب بیخیالی

ایشالا ک خیره

اره عزیزم اینام علائمن  فعلا خودتو بزن ب بیخیالی ایشالا ک خیره

باشه چشم امیدوارم توروخدا دعاکن منم صاحب بچه شم خدابهم یکی سالمشو بده خیلی نیاز دارم ب دعات🙏🏻