2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

165

۶۵شی باید

نون برنج کم کنی بجاش سالاد بخوری میاد پایین

یا ناهارصبحانه بخوری شام هرروز سالاد یا میوه بخوری

یا کالری شماری کنی

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

ببین کار سختی نیس فقط اراده باید داشته باشی  به آخر کار هنش فکر کن که میری جلو آینه اندامتو میبینی لذت میبری یا هرلباسی که میپوشی تو تنت قشنگه فقط کافی تنقلات بزاری کنار تمام غذاهایی که میخوردی نصف کنی بشقاباگه دوتا ناهار میخوردی نصفش کن نون همینطور هفته اولش سخته بعد کم کم بدنت عادت میکنه خودکار همینقد میخوری کم کم وزنت میاد پایین بدنسازی هم اگه بتونی بری که عالیه قول میدم بدنت عالی شه

دنیا فقط رشت...تی ناز می گازز😁😁😁 ..بدنسازی = بدن زیبا
ببین کار سختی نیس فقط اراده باید داشته باشی  به آخر کار هنش فکر کن که میری جلو آینه اندامتو میب ...

خوب از اون لحاظ چون همیشه ورزش میکردم از کلاس پنجم هیکلم خوبه 

ولی وزنم زیاده نسبت به قدم که 165 یکم مشکله 😭

خوب از اون لحاظ چون همیشه ورزش میکردم از کلاس پنجم هیکلم خوبه  ولی وزنم زیاده نسبت به قدم که 1 ...

خب دیگه باید غذاتو کم کنی تو حرف منو گوش کن هیکلت عالی میشه تمام غذاهات نصف کن من خودم چندسال که ورزش میکنم اگه بتونی بدنسازی بری با تغذیه سالم بدنت قشنگ قشنگ میشه همه حسرتت رو میخورن خب ولی خودت باید بخوای اراده خیلی مهم بعد ده هروقت بشویی آینه جلو تره کیف بکون

دنیا فقط رشت😘😘زیبایی اندام 💪💪💪