2777
2789

سلام خانوما هرکی راه حلی داره لطفا بگه.پسرم ۵ سالشه جدیدا فهمیدم خیلی کنجکاوی میکنه درمورد بدن خودش بدن من بقیه.مثلا وقتی با دختر بجه ای بازی میکنه خیلی کنجکاوی میکنه نگرانم چجوری اینو از سرش بندازم چیکار باید کنم؟

نباید از سرش بندازی باید به وسیله ی بازی و زبان کودکانه درحد فهمش درباره بدن توضییح بدی 

واین چیز طبیعی تواین سن نشون میده بچه ت داره خوب رشد میکنه از نظرعقلی

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه بخوای دعواش کنی و سرکوبش کنی خیلی بده

کنجکاوی خاصی نداره سوالاشو تاحد ممکن جواب بده و نزار چیزهایی که نباید ببینرو تو سن کم ببینه بهش بگو دختر با پسر یکمی فرق داره مثلا موهاش بلنده ظریفتره صدای نازک تره فرق تو و دخترا اینه بزرگ شدین دخترا مامان میشن مثل من پسرا بابا میشن مثل بابا

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
باهاش حرف بزن کنجکاویشو برطرف کن

به روش نیاوردم ترسیدم چیزی بهش بگم‌بدتر کنجکاو بشه.ولی دیدم که داشت به شلوار دختر همسایمون که هم سنشه دست میزد یجور کنجکاوی میکرد نگران شدم یکم پیششون نشستم سرگرمشون کردم ولی خیلی استرس گرفتم😔نمیدونم چجوری باید رفتار کنم با این قضیه

نباید از سرش بندازی باید به وسیله ی بازی و زبان کودکانه درحد فهمش درباره بدن توضییح بدی  واین ...

مثلا چحوری میشه یکم باز ترو بهتر توضیح بدی اخه نمیدونم‌چجوری باش رفتار کنم خیلی کنجکاو شده جدیدا میترسم با دختر بجه ای تنها باشه

به روش نیاوردم ترسیدم چیزی بهش بگم‌بدتر کنجکاو بشه.ولی دیدم که داشت به شلوار دختر همسایمون که هم سنش ...

من تجربه ای ندارم که راهنماییت کنم ولی میدونم اگه خودت واسش توضیح بدی خیلی بهتره تا اینکه خودش بفهمه 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
مثلا چحوری میشه یکم باز ترو بهتر توضیح بدی اخه نمیدونم‌چجوری باش رفتار کنم خیلی کنجکاو شده جدیدا میت ...

الان دیگه باید تربیت جنسی رو شروع کنید

زودتر باید شروع میشد ولی هنوزم دیر نیست

تو اینترنت سرچ کنید فایلهای صوتی یا pdf در این مورد زیاده

کتاب هم به وفور موجوده...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اینکه بخوای دعواش کنی و سرکوبش کنی خیلی بده کنجکاوی خاصی نداره سوالاشو تاحد ممکن جواب بده و نزار چی ...

اخه اصلا ازم سوال نپرسیده در این مسائل جدیدا کنجکاوی میکنه توخونه منو خودش هستیم میگم شاید من هروقت نواربهداشتی عوض میکنم یا لباسم مناسب نیست حساس شده.پوشش خودمو تو خونه چجوری کنم ک حساسیتش برطرف بشه کنجکاوی نکنه خیلی ناراحتم وقتی دیدم داشت دس میزد به شلوار همبازیش که دختر همسایمونه همسنشه

الان دیگه باید تربیت جنسی رو شروع کنید زودتر باید شروع میشد ولی هنوزم دیر نیست تو اینترنت سرچ کنید ...

اگه میدونید یه منبع معتبر بهم معرفی کنید ممنون میشم

اگه میدونید یه منبع معتبر بهم معرفی کنید ممنون میشم

کتاب تربیت جنسی کودکان،آشنایی با مراحل رشد جنسی کودک

نویسنده اش : رگینا فینکه

تو اپلیکیشن فیدیبو هم هست میتونی آنلاین بخری

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
مثلا چحوری میشه یکم باز ترو بهتر توضیح بدی اخه نمیدونم‌چجوری باش رفتار کنم خیلی کنجکاو شده جدیدا میت ...

اول باید درباره قسمت های مختلف بدنش بهش بگی و لاب لاش درباره اندام جنسی هم توضییح بدی بهش بگو که اندام جنسی تو مثل بابات و دخترا ها با تو متفاوت و مثل مامانشون درباره تفاوت های ظاهری دختر و پسرهم توضییح بده  درباره خصوصی بودنش توضییح بده که هیچکس حق نداره ب اون قسمت ها دست بزنه مگروقتی که مادر پدر میبرنش حموم و اگه این اتفاق افتاد حتما باید ب مابگی

شما خیلی دیراقدام کردی تربیت جنسی بچه از دوسالگی آغاز میشه ولی ازالان سعی کن مطالعه کنی و کودکتو آگاه کنی و اینم بگم همیشه با بچه صادق باش بهش دروغ نگو چون وقتی حقیقتو فهمید دیگه باهات حرف نمیزنه چون فکرمیکنه همیشه بهش دروغ میگی 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
اخه اصلا ازم سوال نپرسیده در این مسائل جدیدا کنجکاوی میکنه توخونه منو خودش هستیم میگم شاید من هروقت ...

بهش بگو ما مامانا وقتی بزرگ میشیم هرماه چندروزی بدنمون زخم میشه تا خوب بشه ما ازاین چسب زخم‌بزرگا میزاریم تا خوبش کنه

شایدم میخواست ببینه اون بچه هم میزاره یانه ببین هرگز از سوالات بچت به تته پته نیفت دعواش نکن گاهی یه جواب نسبتا درست میتونه کنجکاویشو کم کنه وگرنه بچه تا ببینه یکی باهاش مهربونه از اون میپرسه کی نزدیک تراز خودت

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
به روش نیاوردم ترسیدم چیزی بهش بگم‌بدتر کنجکاو بشه.ولی دیدم که داشت به شلوار دختر همسایمون که هم سنش ...

عزیزم یه دوره ی سنی بچه ها کنجکاو میشن تقریبا هفت سالگی این کنجکاوی های جنسی خاموش میشه سعی کن اینکه توی اسلام هست وقتی بچه تشخیص داد جنسیت و...رومادرباهاش حموم نره وتاحدودی که براتون مقدوره ازاین محرک ها دور باشه واقعا قابل تحسینه اگر سوالی پرسید درموردتفاوت ها باحوصله وکاملا عادی درحد سنش توضیح بدیدحتما به هیچ وجه حساسترش نکنید مطمین باشید خودبخودازسرش میفته