2777
2789
عنوان

زندگی تلخ

110 بازدید | 7 پست

خدایا اگه اینجا نبود کجا باید دردو دل میکردم   ... همسرم اصلا قدر شناس نیست انگار خوبیام براش عادی شده چه بسا که وظیفه شده ... همه جور توقع ازم داره الا یک ذره احترام و ارزش که برام قائل باشه .. قبلا جلوی روی خودم به خانوادم زیاد توهین میکرد .. الان علنی بی احترامی و بی توجهی میکنه .. از زندگی باهاش خسته شدم .. حالم بد میشه بهم دست میزنه فک میکنم یه مرد غریبه کنارم خوابیده عذاب وجدان میگیرم ...

محبت زياد از حد ميشه وظيفه

بايد يه كم روشت رو تغيير بدي

بذار بفهمه كه چقدر جدي هستي و ديگه كيسه بوكسش نيستي

اگر به خانواده ت توهين كرد خيلي محكم جلوش وايستا و ازشون دفاع كن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبت زياد از حد ميشه وظيفه بايد يه كم روشت رو تغيير بدي بذار بفهمه كه چقدر جدي هستي و ديگه كيسه بو ...

هزار تومن از حقوقم رو نمیبینم همشو دو دستی ازم میگیره اگه ندم ابرومو میبره ... فهمیده بدم میاد از سرو صدا و جرو بحث و ابروداری میکنم .. اول صداشو میبره بالا ....الهی دستم بشکنه .. خواهر کم محلی کنم بدتر میکنه 

محبت زياد از حد ميشه وظيفه بايد يه كم روشت رو تغيير بدي بذار بفهمه كه چقدر جدي هستي و ديگه كيسه بو ...

هر چی میگم یه چیزی میگه دفاع کنم بیشتر فحششون میده و اعصابمو خورد میکنه ... بقران خواستم خودمو بکشم از دستش 

هزار تومن از حقوقم رو نمیبینم همشو دو دستی ازم میگیره اگه ندم ابرومو میبره ... فهمیده بدم میاد از سر ...

به هر حال بالاتر از سياهي رنگي نيست

اگر همينطوري ادامه بدي زندگيت تباه ميشه

يك جايي بايد جلوش وايستي

چرا اون نبايد از آبروش بترسه؟! مگه آتو داره ازت، يهكم براي زندگيت و آسايشت بجنگ، با خودخوري و ناراحتي هيچي درست نميشه

به هر حال بالاتر از سياهي رنگي نيست اگر همينطوري ادامه بدي زندگيت تباه ميشه يك جايي بايد جلوش ...

ممنونم .. اصلا به هیچ وجه اتو ندارم و ندادم ... بعد خواهر تو سری خور خودش هفت ساله ازدواج کرده شوهرش غرق در آرامش و احترامش کرده .. الهی خوشبخت بمونه ... دخترای تو سری خور اینجوری میشن ما برعکسیم بخدا