2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اولش سنگینه ولی بعد ختم به خیر میشه یسری مخالفت هایی هس حواستو جمع کن مسیولیت مهمی بهت سپرده میشه

خداروشکر ممنونم ازتون ❤️

اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
خواب دیدم تو اتاقم خونه قدیممون یک پرده خیلی بزرگ شیک اماده اوردن نصب کردن میگن بابابزرگ زنداداشم دا ...

پرده حجابه 

اگر نماز خون بودی و کاهل نمازی نمازتو بخون

کلا مسائل دینو سرسری گرفتی اگر‌معتقدی رعایت کن ممکنه بعدا مشکلاتی پیش بیاد که پشیمون بشی چرا رعایت نکردی 

اگر طلا زرد بود مالی بهت میرسه  طلای سفید ممکنه مریض بشی مراقب باش ی غم و اندوهی میرسه بهت

زرد بود 

بازم غم و اندوهی میرسه؟!

من خواب دیدم🌷 

دیدم که یه ویلایه خیلی بزرگ رفتیم انگاری همونجا بودیم از اولش تو خواب بعد دیدم یه جشنه بزرگ تو اونجا برگزار میشه یهو خالمو میبینم با یه ماشین میاد بغل دستش هم نیمار نشسته یکم که زوم میکنم میبینم شوهر خالمه بعد فکر میکنم خیالاتی شدم یهو از در پشتی ماشین نیمار پیاده میشه و میاد طرف من نظرش به من جلب میشه خالمم میاد منو بهش معرفی میکنه بعد تا اخر مهمونی نیمار هی پیشمه بغلم میکنه و بوسم میکنه 

بعد به همه اعلام میکنن قراره منو اون با هم زندگی کنیم بعدشم منو با خودش ببره 

نه اولش سنگینه ولی بعد ختم به خیر میشه یسری مخالفت هایی هس حواستو جمع کن مسیولیت مهمی بهت سپرده میشه

سلام ببخشید من باز مزاحم میشم 

باز دیشب یه خواب دیدم خیلی بد بود 

خواب دیدم ما سر یه کوچه داریم با آقایی صحبت میکنیم اما نمیشناختیمش و منتظر بودیم یه ماشین ک ته کوچه پارک بود بیاد دنبالمون وقتی دیر کرد خودمون رفتیم ته کوچه عموم کنار ماشین وایساده بود و کلاهی ک به کاپشنش وصل بود هم سرش بود وقتی ما رسیدیم ی مرده دیگه از کنار عموم رد شد و داشت لبخند میزد بعد ک عمم و زن همون عموم کلاه رو کشیدن پایین دیدن ک اون مرده گردن عموم رو زده ( اما نه جوری کل گردن رو بزنه و من خون ندیدم )و عموم زنده بود 

زن عموم اینا فقط زدن تو صورتشون و گفتن واای اما گریه نکردن من زود خواستم زنگ بزنم به آمبولانس اما اولش گفتن کسی ک گردنشو بزنن دیگه میمیره خوب نمیشه اما بازم من زنگ زدم وادرس دادم ک تو آدرس اسم کوچه خودمون آوردم اما شبیه کوچه ما نبود . بعد ک تماسم تموم شد یهو گفتن بابات .. بعد دویدم پیش بابام یهو مامانمو دیدم داشت گریه میکرد. وقتی رسیدم پیش بابام دیدم اونم گردنشو یه کوچولو زدن و خون نمیومد ولی .. بعد بابامو بغل کردم گریه کردم و التماس میکردم ب خاطر ما طاقت بیار بعد اونم زد زیر گریه و من یهو از خواب پریدم ... تو خوابم کسی نمرده 

میشه بگین تعبیرش چبه؟! 

پرده حجابه  اگر نماز خون بودی و کاهل نمازی نمازتو بخون کلا مسائل دینو سرسری گرفتی اگر‌معتقدی ...

میشه خوابمو تعبیر کنید🙏

یه دختر خواب لباس عروس ببینه صد درصد طبیعیه .با دعای مادر بزرگتم بخت خوبی قسمتت میشه .مشابهشو‌من دیدم ازدواج کردم .به حرفای ناامید کننده دیگرانم توجه نکن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای نه😂🤦‍♀️اصلا امادگیشو ندارم .... واسه خانوادم ک مشکلی پیش نمیاد؟

نه چه مشکلی همه چی خیره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.