2777
2789
عنوان

ای خدا... 😭😭

124 بازدید | 12 پست

پسرم یکساله و دوماهه اس ... قبلا دست میگرفتم به جایی و بلند میشد .. الان بدون کمک بلند میشه و دوقدم بر میداره و میشینه... اطرافیان بهم سرکوفت میزنن کع بچه فلانی 11ماهس و راه افتاده و... با اینکه باهاش تمرین میکنم ولی راه نمیفته 

نمیدونم چرا خدا باهام راه نمیاد .. مدام سر کوفت بچه های اطرافیانو به من میزنن .. بچه فلانی حرف میزنه .راه میره .غذا میخوره ... اما تو نه

که داند به جز ذات پروردگار   که فردا چه بازی کند روزگار

امان از حرف مردم که تمام نمیشه. ول کن بابا. پسر منم یک سال و دوماهگی راه افتاد. ولی خدا رو شکر دیگه زمین نخورد. برو با بچه ات خوش باش

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به جای حرص خوردن بزن تو دهنشون

بچه ها با هم فرق دارن ...اگه خیلی می ترسی ببرش دکتر ...به حرفهای خاله زنکی اطرافیان توجه نکن 

جرات و شجاعت رو در خودت به وجود بیار تا بتونی از پس اطرافیان نفهمت بر بیای

به جای حرص خوردن بزن تو دهنشون بچه ها با هم فرق دارن ...اگه خیلی می ترسی ببرش دکتر ...به حرفهای خال ...

دیگه گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم ... حتی مادر خودمم با حرفاش آرامش بخش دلم نیست چه برسه به خانواده شوهرم

ولشون کن به منم خیلی میگفتن دخترم آخر۱۶ ماه راه رفت دکترشم گفت مشکلی نیست بچه ای که نتونه بشین مش ...

چون پسرم یکم لاغر تره میگن ضعیفه و مشکل داره

یادش بخیر چقدر اون وقتا منم رو این حرفا حساس بودم.مینشستم سر حرف رو معده هرکس کلی گریه میکردم و استرس میگرفتم

خاله ام یکبار گفت بچه تا بزرگ شه هر روز یه ادا درمیاره

الان فهمیدم راست میگه

الکی با غصه زندگیتو تلخ نکن روزی که بزور از تو کوچه آوردیش تو به این روزات میخندی